Rugzak

Een hondenrugzak kopen

Als u op een actieve vakantie gaat waarbij u ook uw hond meeneemt, dan raden wij u aan om een hondenrugzak te kopen. Dit is natuurlijk een product dat u vooral aan een sterke hond geeft, die zonder problemen een honden backpack met de inhoud aankan. Let er hierbij op dat u de hond niet teveel laat dragen. Vaak zijn verzorgingsproducten voor de hond en bijvoorbeeld een drink- of eetbak natuurlijk prima door de hond zelf mee te nemen. Uw hond zal snel wennen aan het honden backpack en het niet erg vinden een steentje bij te dragen.

Een rugzak voor hond 

Bij Dierapotheker.nl vindt u altijd de beste producten die er voor uw hond te krijgen zijn. Wij hebben deze artikelen overzichtelijk bij elkaar staan. Neemt u rustig een kijkje in het assortiment, dan ziet u dat hier heel wat producten staan waar uw huisdier veel profijt van heeft. We verkopen alle producten die u zich maar kunt bedenken voor de verzorging van uw hond. Ook de hondenrugzak behoort hier toe, maar ook vele andere producten naast medicijnen en speciale soorten voeding. Als u vragen heeft over onze producten of advies wilt vragen over de werking hiervan, dan bent u natuurlijk altijd welkom om hier even contact over op te nemen met ons.

Een stevige honden backpack kopen

Bent u op zoek naar een honden rugzak om mee te nemen op vakantie? Of zoekt u speciale voeding voor uw hond als deze bijvoorbeeld problemen heeft met gewrichten of darmen? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. We hebben al deze producten namelijk overzichtelijk voor u bij elkaar staan. U kunt er dan op rekenen dat deze producten snel en veilig uw kant op worden gestuurd, zodat u hier snel gebruikt van kunt gaan maken.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Keurig verpakt

Keurig verpakt! op tijd bezorgd ,en zelf nog een paar koekjes voor de hond.

Janneke Van Riezen, 09-10-19 15:59
Wordt goed op de hoogte gehouden.snel…

Wordt goed op de hoogte gehouden.snel en netjes geleverd

Burgers, 24-09-19 17:26
wat een super service !

Ik was op zoek naar een oplaadbare batterij voor de iFetch Too die ik nergens kon vinden....

Mevr. van Hattem Bertholee, 20-10-19 23:32
Bijsluiter?

Het zijn wel medicijnen maar er zat geen bijsluiter met dosering/ gebruiksaanwijzing bij. Dat...

Pruim, 08-11-19 10:21
Uitstekende service!

Uitstekende service!

E. De Ceulaer, 08-10-19 10:31
Totaal 3 Producten
Totaal 3 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 3 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips