Zoetis

Producten van Zoetis

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten en hun bedrijven op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring, leveren zij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie.

Ze werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn.

De Naam

Zoetis (zo-EH-tis), komt van ‘zo’, zoals in de woorden zoölogie en zoöloog, en is afgeleid van het Engelse woord ‘zoetic’, dat ‘het leven betreffend’ betekent. De naam verwijst naar de toewijding van het bedrijf aan het ondersteunen van de dierenartsen en veehouders overal ter wereld die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren houden en verzorgen waar we allemaal van afhankelijk zijn.

ZOETIS ZORGCONTINUÜM

Met het Zorgcontinuüm richten ze zich bij Zoetis op het brengen van alomvattende oplossingen voor hun klanten vanuit het volledige zorgspectrum.

Voorspellen Beter beslissingen

Dankzij genetische tests, data-analyse en technologie kunnen dierenartsen, veehouders en eigenaren van gezelschapsdieren gezondheidskenmerken en -risico’s en dierprestaties beter dan ooit tevoren voorspellen. Dat maakt het mogelijk om te kiezen op basis van feiten en om de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Voorkomen Ziektes voorkomen voordat ze optreden

Met een brede range van preventieve instrumenten, waaronder vaccins en antiparasitica, helpt Zoetis het risico van ziekte te beperken en welzijn van dier en mens, in geval van zoönoses, te verbeteren.

Opsporen Gezondheidsproblemen identificeren voordat ze groter worden

De meest geavanceerde apparaten en diagnostische technologieën kunnen helpen om signalen van stress of ziekte in een vroeg stadium op te sporen. Eerder ingrijpen helpt om pijn te verminderen en het succes van behandeling te verbeteren.

Behandelen De juiste medicijnen verantwoord gebruiken

Onze afnemers willen oplossingen die het hele zorgspectrum integreren om hun dieren te helpen weer gezond te worden. Onze innovaties voorspellen ziekte, voorkomen ziekte, sporen ziekte op en behandelen ziekte effectief met het juiste medicijn, op het juiste moment, met de juiste dosis en gedurende de juiste behandelduur.

4.8 van de 5 uit 43.587 beoordelingen
Prima geregeld

Prima geregeld. Prima product.. Correcte snelle afwikkeling.

Joost , 22-06-19 11:24
tabletten voor de hond

goede en snelle bewerking

Martin Extra, 29-09-19 08:26
Prima levering

Prima levering

C M Fijman, 19-06-19 18:17
Live gechat,en goed geholpen.

Live gechat,en goed geholpen. En mede daar door een bestelling geplaatst. En de andere dag binnen...

a.m verhoeven, 12-11-19 11:03
Snelle levering

Snelle levering

Bianca Brouwer, 24-06-19 21:37
Totaal 3 Producten
Totaal 3 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
+ Gratis 🎁Schoencadeautje van de Sint
Banminth Ontwormpasta Hond tube 24 gram
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
+ Gratis 🎁Schoencadeautje van de Sint
Kaopectate 480 ml
Verwacht op 6 december 2023
Totaal 3 producten