Zoetis

Producten van Zoetis

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten en hun bedrijven op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring, leveren zij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie.

Ze werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn.

De Naam

Zoetis (zo-EH-tis), komt van ‘zo’, zoals in de woorden zoölogie en zoöloog, en is afgeleid van het Engelse woord ‘zoetic’, dat ‘het leven betreffend’ betekent. De naam verwijst naar de toewijding van het bedrijf aan het ondersteunen van de dierenartsen en veehouders overal ter wereld die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren houden en verzorgen waar we allemaal van afhankelijk zijn.

ZOETIS ZORGCONTINUÜM

Met het Zorgcontinuüm richten ze zich bij Zoetis op het brengen van alomvattende oplossingen voor hun klanten vanuit het volledige zorgspectrum.

Voorspellen Beter beslissingen

Dankzij genetische tests, data-analyse en technologie kunnen dierenartsen, veehouders en eigenaren van gezelschapsdieren gezondheidskenmerken en -risico’s en dierprestaties beter dan ooit tevoren voorspellen. Dat maakt het mogelijk om te kiezen op basis van feiten en om de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Voorkomen Ziektes voorkomen voordat ze optreden

Met een brede range van preventieve instrumenten, waaronder vaccins en antiparasitica, helpt Zoetis het risico van ziekte te beperken en welzijn van dier en mens, in geval van zoönoses, te verbeteren.

Opsporen Gezondheidsproblemen identificeren voordat ze groter worden

De meest geavanceerde apparaten en diagnostische technologieën kunnen helpen om signalen van stress of ziekte in een vroeg stadium op te sporen. Eerder ingrijpen helpt om pijn te verminderen en het succes van behandeling te verbeteren.

Behandelen De juiste medicijnen verantwoord gebruiken

Onze afnemers willen oplossingen die het hele zorgspectrum integreren om hun dieren te helpen weer gezond te worden. Onze innovaties voorspellen ziekte, voorkomen ziekte, sporen ziekte op en behandelen ziekte effectief met het juiste medicijn, op het juiste moment, met de juiste dosis en gedurende de juiste behandelduur.

4.8 van de 5 uit 38.655 beoordelingen
Bezorging is goed verlopen

Bezorging is goed verlopen Ivm de werking van de tabletten voor onze hond ivm urine verlies...

Piet Holthuijsen, 12-11-19 11:04
Eenvoudig bestellen en een snelle en…

Eenvoudig bestellen en een snelle en correcte levering van de goederen.

Richard van der Krift, 23-09-19 19:34
fijne site om te bestellen en…

fijne site om te bestellen en duidelijk. Goede prijzen en snelle levering van de artikelen.

annette, 12-10-19 15:56
Alles netjes en op tijd bezorgd

Alles netjes en op tijd bezorgd

Kim Brouwenstijn, 07-06-19 17:25
Zeer tevreden van prijs kwaliteit…

Zeer tevreden van prijs kwaliteit verhouding

M Berko, 08-06-19 13:59
Totaal 5 Producten
Totaal 5 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Flexi4 Orale Gel Paard 1 kg
Verwacht op 9 juli 2022
Kaopectate 480 ml
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
Stronghold Spot-on Oplossing Hond Kat
Alleen verkrijgbaar in uw dierenkliniek
Stronghold Plus Spot-on Oplossing Kat
Alleen verkrijgbaar in uw dierenkliniek
Totaal 5 producten