Tekenband kat

Bent u op zoek naar een goed middel ter preventie van teken? Heeft uw kat last van teken en wilt u hem hier graag zo snel en effectief mogelijk bij helpen? Dan is het goed om te weten dat we bij Dierapotheker.nl een groot aantal verschillende middelen voor u klaar hebben staan. Zo verkopen wij onder andere tekenbanden voor katten, die u eenvoudig om de hals van uw kat heen kan doen. Deze banden hebben een afwerende werking tegen teken gedurende een langere tijd. 

Met een tekenband uw kat helpen

Als u met een vlooien- en tekenband uw kat wil helpen in de strijd tegen gemene, vervelende kruipertjes, dan hoeft u hiervoor alleen maar even in ons assortiment te komen kijken. We hebben namelijk al onze producten overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u snel kunt vinden wat u nodig heeft om uw kat te helpen. We raden u daarbij aan om vooral ook even contact op te nemen met uw dierenarts om aan hem of haar advies te vragen over welk middel u het beste in kunt zetten voor u kat. Naast de welbekende vlooienband voor kat hebben we namelijk nog veel meer andere producten voor de strijd tegen vlooien voor u klaarstaan.

Meer weten over tekenband voor kat?

We staan altijd klaar om u antwoord te geven op alle vragen die u maar kunt hebben over onze producten. Het is belangrijk om uw kat altijd de best mogelijke verzorging te geven in de strijd tegen allerhande vervelende ziektes. Dierapotheker.nl is de officiele webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, waar we in 1951 begonnen met het aanbieden van de beste verzorging die uw huisdieren zich maar kunnen wensen. Wij verkopen in onze webshop louter de producten die wij ook aan onze patienten aan zouden bevelen.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Supere service!

Supere service!

Klant, 12-11-19 08:52
Duidelijke site en bestelling op tijd…

Duidelijke site en bestelling op tijd in huis

De Ruijter, 08-06-19 10:41
Prima service snel geleverd

Prima service snel geleverd

Drikus , 11-11-19 14:06
Tevreden

Aanrader tevreden klant

Floortje, 08-10-19 09:30
Positieve ervaring.

Zeer snel geleverd, overzichtelijke website, groot assortiment, positieve eerste aankoop.

Erik Verschraegen, 18-10-19 18:06
Totaal 2 Artikelen
Totaal 2 Artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Bundelvoordeel
Seresto Halsband Vlooien en Teken Kat
1-3 werkdagen
Gratis 24 Petpunten
Uw korting -5%
Knock Off Vlooien/Tekenband
vanaf € 14,96 € 14,28
Op voorraad
Gratis 14 Petpunten
Totaal 2 Artikel

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips