Voeding voor de oudere, senior kat

Voeding voor de oudere, senior kat Oudere katten worden wat minder actief en daardoor neemt langzaamaan de hoeveelheid spierweefsel af. Daarbij gaat de spijsvertering wat minder efficiënt verlopen en kan de eetlust minder worden door gebitsproblemen of een veranderde geurwaarneming. Een kat gaat dus anders functioneren met het toenemen van de leeftijd. Daarbij komt dat senior katten nogal eens last krijgen van nier- en gewrichtsproblemen. Allemaal redenen om de oudere kat een aangepaste voeding te geven.

4.8 van de 5 uit 25.655 beoordelingen
Duidelijke site en bestelling op tijd…

Duidelijke site en bestelling op tijd in huis

De Ruijter, 08-06-19 10:41
Keurig verpakt

Keurig verpakt! op tijd bezorgd ,en zelf nog een paar koekjes voor de hond.

Janneke Van Riezen, 09-10-19 15:59
Snelle levering

Snelle levering. Goed verzorgd verpakt en als verrassing koekjes voor de hond!

Mevr. van Lambalgen, W, 23-09-19 17:36
Netjes en snel bezorgd!

Netjes en snel bezorgd!

Teckels, 12-11-19 08:51
Bestelling prima verzorgd!

Bestelling prima verzorgd!

Jan Versluis, 05-11-19 19:12
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Specific Senior Kat FGW Kuipjes 4 x 7 x 100 gram
1-3 werkdagen
Gratis 31 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Voldoen aan behoefte oudere kat 

Het voer voor de oudere kat bevat meestal de beter verteerbare grondstoffen en een beperkt fosfor- en natriumgehalte. Daarbij zijn de brokjes bijzonder smakelijk en gemakkelijk te kauwen. De bekende veterinaire merken van de Nederlandse dierenarts hebben ieder hun eigen samenstelling van het speciale voer voor de senior kat. Door consequent dit voer te voeren aan de oudere kat wordt er beter voldaan aan de behoefte die de kat heeft. Dat komt ten goede aan de vitaliteit van de kat. Dit senior, mature voer kunt u hier bij Dierapotheker.nl snel en gemakkelijk bestellen.

Voer voor uw oudere, senior kat bestellen

Wist u dat oudere katten hun smaak- en reukzin verliezen? En dat ze ook wat minder eetlust krijgen? Juist dan is het goed om ze aangepast voer te geven. Voer dat inspeelt op de behoefte van de senior kat. De bekende merken veterinaire voeding van de dierenarts hebben ieder hun eigen voeding voor de oudere kat samengesteld. U kunt het voer van Royal Canin, Hill's, Sanimed, Specific, Trovet, HPM en Calibra voor de oudere kat hier bij ons bestellen. Wij bezorgen het dan bij u, daar waar u het wilt.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips