Mondwater

Mondwater voor uw kat

Wilt u uw kat helpen met de verzorging van zijn of haar gebit? Dan kunt u hier bijvoorbeeld mondwater voor gebruiken. Dit doodt de bacteriën die in de mond van uw kat zitten en helpt ook de adem van uw kat fris te houden. We raden u aan om eens in het assortiment van Dierapotheker.nl te kijken als u op zoek bent naar mondwater waarmee u ook uw kat kunt helpen. Het is een van de producten voor de verzorging van het gebit van uw kat dat wij verkopen. Naast mondwater hebben we onder andere ook kauwstrips, tandpasta en mondspray klaarstaan.

Op zoek naar katten mondwater

Net als bij mensen moet ook het gebit van katten goed worden verzorgd. Op zich kan een kat dit ook prima zelf. Er kunnen echter altijd redenen zijn waarom het bij uw kat even niet lukt. Of misschien wilt u uw kat op dit gebied gewoon wat extra ondersteuning geven. Wat de reden ook is, we raden u aan om eens in ons assortiment te kijken voor mondwater voor katten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben? U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen en al uw vragen aan ons stellen. We helpen u graag bij het vinden van het juiste product voor uw kat.

Meer weten over mondwater voor katten?

Katten mondwater is een effectieve manier om uw kat te helpen bij de verzorging van haar gebit. Het is een manier die minder lastig is dan bijvoorbeeld een katten tandenborstel, omdat katten zich er minder snel tegen zullen verzetten. Zo draagt u een steentje bij om ervoor te zorgen dat uw kat altijd een goed gebit heeft. Naast mondwater voor kat hebben we in ons assortiment ook nog een groot aantal andere producten klaarstaan. Neemt u even de tijd om eens te bekijken wat wij allemaal verkopen voor het welzijn van uw kat.

4.8 van de 5 uit 28.048 beoordelingen
bestelling zoals beloofd tijdig en…

bestelling zoals beloofd tijdig en correct ontvangen

Christiane Vertommen, 30-09-19 18:45
Goede service

Snel geleverd, fijn!

Liek, 25-06-19 14:36
Snel en kompleet wat was afgesproken

Snel en kompleet wat was afgesproken, prima.

J. van Duijn, 30-09-19 14:23
Snelle service

Snelle service. Dus geen enkele opmerking

M., 15-10-19 17:32
paket snel aangekomen thanks

paket snel aangekomen thanks

mirjam, 11-06-19 19:52
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Bogadent Dental Water Additive Kat 250 ml
Op voorraad (1-2 werkdagen)
Gratis 13 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips