Krabpalen

Een krabpaal voor uw kat

Elke kat heeft een enorme behoefte om te krabben. Katten moeten hun nagels scherp kunnen houden. Dit is oorspronkelijk zodat katten kunnen klimmen en jagen, maar ook om zich te beschermen als ze in een gevecht zitten. De huiskatten van vandaag de dag weten als geen ander dat ze hun nagels goed moeten verzorgen. Als u niet wilt dat ze dit op de meubels doen, dan is het een goed idee om een stevige krabpaal te kopen. Met een krabpaal haalt u een plek in huis waar uw katten lekker op los kunnen gaan, zonder dat ze schade aanbrengen aan uw eigen dure meubelen.

Een krabpaaltje kopen

Met een goede, stevige krabpaal haalt u een product in huis waar zowel u als uw kat veel plezier aan gaan beleven. Uw kat zal blij zijn dat ze een plek heeft om haar nagels aan te scherpen, u zult zelf blij zijn dat ze dit dan niet aan uw meubels of deuren doet. Bij Dierapotheker.nl hebben we een aantal verschillende krabpalen voor u klaarstaan. U kunt bij ons een eenvoudige krabpaal kopen waar uw kat simpel haar nagels aan kan scherpen, maar ook uitgebreide krabpalen waar elke kat een uitgebreide work-out mee krijgt. Het is natuurlijk belangrijk om een stevige krabpaal te nemen die wel tegen een stootje kan, aangezien katten er over het algemeen niet zachtzinnig mee omgaan.

De beste krabpalen bij elkaar

We hebben in ons assortiment de beste krabpalen voor u bij elkaar gezet. We snappen hoe belangrijk het is voor uw kat dat ze hun nagels scherp kunnen houden. U vindt in ons assortiment nog veel meer producten die bedoeld zijn om uw kat zich prettig te laten voelen. We verkopen meubels en kattenbakken, maar ook speciale dieetvoeding en supplementen om bij te dragen aan het welzijn van uw katje. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en geven u advies over welke producten u het beste voor uw kat aan kunt schaffen.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Bonpard paardenvoer besteld

Bonpard paardenvoer besteld. Dat is snel en goed verpakt bezorgd.

Loes, 11-11-19 20:28
Altijd snel en correcte verzending

Altijd snel en correcte verzending, duidelijke website.

Maureen , 19-06-19 19:03
Snelle service

Snelle service

Joseph Van Regenmortel, 25-06-19 12:15
Snelle levering duidelijke website

Snelle levering duidelijke website

Annemarie Klaessen, 13-11-19 16:20
snelle correcte levering

snelle correcte levering

Wiel, 23-06-19 16:50
Totaal 2 Producten
Totaal 2 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -10%
AFP Cardboard Scratcher Grand with Catnip
Op voorraad
Laatste kans: op=op
Uw korting -20%
Totaal 2 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips