Kauwstrips

Laat uw kat lekker knagen met kauwstrips

Katten houden ervan om te knagen. Als het niet op een muis of hun eten is, dan zullen katten er geen probleem mee hebben om hier uw meubelen, ledematen of schoenen voor te gebruiken. U zit hier misschien niet altijd evenveel op te wachten. Beter is het dan om eens te gaan kijken of hier misschien een alternatief voor is. Bij Dierapotheker.nl verkopen we meerdere producten om uw kat de mogelijkheid te geven zich uit te leven. Maar, het is daarbij ook belangrijk om op te merken dat deze producten goed zijn voor de verzorging van het gebit van uw kat. Onze kauwstrips voor katten bijvoorbeeld.

Met kauwstrips uw kat helpen

Als u uw kat kauwstrips geeft, dan is dit niet alleen maar een mogelijkheid voor uw kat om eens lekker aan het knagen te gaan. Deze strips kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om tandplak bij uw kat tegen te gaan. Ook krijgen ze met deze kat kauwstrips genoeg enzymen binnen om de tanden in een goede staat te houden. U kunt er altijd voor kiezen om deze kauwstrips dan ook in te zetten om uw kat een steuntje in de rug te geven bij de verzorging van het gebit. Met kauwstrips uw kat helpen de tanden in goede conditie te houden? Wij hebben de producten voor u klaarstaan.

Meer weten over onze kat kauwstrips?

Als u meer wilt weten over onze kauwstrips voor katten, dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We hebben in ons assortiment meerdere verschillende kauwstrips klaarstaan waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw kat een stevig gebit heeft en houdt. Maar naast deze kauwstrips hebben we in ons assortiment nog veel meer producten voor uw kat te koop. Neem gewoon eens een kijkje in onze webshop als u meer wilt weten over wat wij allemaal voor uw kat of katten verkopen!

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Goede service

Maakte een fout in de bestelling en ik werd heel vriendelijk geholpen!

Mw. Nicole Thijs, 28-09-19 19:14
Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Esther, 04-06-19 14:34
Bestelling gekregen op de aangegeven…

Bestelling gekregen op de aangegeven dag en tijd! Leuk dat er ook een paar honden koekjes bijzaten.

H. Kamp, 11-10-19 12:33
Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Mia Vermeulen, 13-10-19 17:26
Snelle en volledige levering.

Snelle en volledige levering.

Gedesillusioneerde besteller, 22-09-19 14:44
Totaal 4 Producten
Totaal 4 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Uw korting -5%
+ 10% Winter Sale Korting
Uw korting -10%
Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq
vanaf € 11,89 € 10,70
Op voorraad
Totaal 4 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips