Hond

Handdoek

De mooiste hondenhanddoeken

Als u een hond heeft die het fijn vindt om lekker buiten rond te rennen, dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u bij thuiskomst de beste verzorging op hem of haar heeft wachten. We hebben het dan bijvoorbeeld over een goede hondenhanddoek. Het is altijd mogelijk dat het tijdens het uitlaten flink heeft geregend. Met een goede handdoek uw hond afdrogen is dan eigenlijk onvermijdelijk als u niet wilt dat uw hele huis straks ook nat is. En uw hond vindt het meestal heerlijk dat gefriemel aan zijn lijf. Bij Dierapotheker.nl verkopen we handdoeken die speciaal voor honden zijn bedoeld. We raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment.

De beste hondenhanddoeken bij elkaar

Een hondenhanddoek is een product dat er speciaal op is gericht om uw hond goed droog te krijgen. Het zijn handdoeken die speciaal zijn ontwikkeld en die ook beter geschikt zijn om de hondenvacht droog te krijgen. De handdoek voor de hond is van hoge kwaliteit en gemaakt van het best mogelijke materiaal. U kunt ze dan ook zonder problemen bij ons kopen. U kunt met uw hond nog heel wat wandelingen in de regen gaan maken!

Hondenhanddoeken kopen

Bij Dierapotheker.nl vindt u heel eenvoudig de beste producten voor uw hond of ander dier. Dit is de webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, waar u altijd terecht kunt voor de beste zorg voor uw hond. We zijn al sinds 1951 actief en weten dan ook alles over de beste producten voor uw huisdier. We willen u graag helpen uw hond zo goed mogelijk te verzorgen en staan dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. We raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje in ons assortiment te nemen, of ons te bellen of mailen met uw vragen.

4.8 van de 5 uit 44.437 beoordelingen
Alles on orde en snelle levering

Alles on orde en snelle levering

Kris De Rore, 25-06-19 13:32
Voor 16.00 besteld

Voor 16.00 besteld! Volgende dag in huis in keurige verpakking met een extra botje voor de hond!...

Dorothea, 29-09-19 17:40
Te lang moeten wachten op de levering

Te lang moeten wachten op de levering. Verder prima !

Gerda Moorkens, 22-06-19 16:17
Keurige afhandeling en snelle levering!

Keurige afhandeling en snelle levering!

Bas, 11-11-19 21:17
zeer snelle afwikkeling

zeer snelle afwikkeling

Paul Poos, 08-11-19 18:27
Totaal 2 Producten
Totaal 2 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -7%
Pawise Hondenhanddoek
€ 4,25 € 3,95
Verwacht op 6 maart 2024
Bundelvoordeel
Uw korting -5%
Royal Dry Towel Hond Onderweg
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
Totaal 2 producten