Bench en Kennel

Bent u op zoek naar een bench voor uw hond?

Een hondenbench is een product dat erg handig kan zijn. Het kan zijn dat u een jonge hond heeft die nog niet goed weet wat hij allemaal wel en niet mag in huis. U kunt deze hond eigenlijk niet alleen thuis laten, maar u moet wel even ergens heen waar u hem of haar niet mee naartoe kunt nemen. Dan is een bench hier een goede oplossing voor. U stopt de hond in de bench, waar hij veilig zit en waarmee ook uw huis gelijk veilig is. Een bench voor de hond kopen? Dan kijkt u gewoon even in het assortiment van Dierapotheker.nl. Wij hebben namelijk de beste producten voor uw hond bij elkaar staan.

Een bench voor hond

Als u op zoek bent naar een goed product voor uw hond, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op Dierapotheker.nl. Dit is de webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, een praktijk die al sinds 1951 bestaat. Door de jaren heen is de vraag ontstaan bij onze klanten of de producten niet ook online gekocht konden worden. Vandaar dat wij deze service nu aan u aan willen bieden. Bij ons koopt u eenvoudig alle producten die u ook in onze praktijk kunt krijgen, aangevuld met nog een groot aantal andere producten voor uw huisdier. Meer weten over onze producten? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Een bench voor hond kopen

Als u een hondenbench wilt kopen, dan is het wel belangrijk om een bench te kiezen die aan een aantal eisen voldoet. Hij moet om te beginnen helemaal veilig zijn, goed sluiten, en vooral ook groot genoeg zijn. U wilt toch niet dat uw hond opgerold ligt, wat ook nog eens niet goed is voor zijn botten en gewrichten. Als u meer wilt weten over onze producten, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden, of u van advies te dienen.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Supere service!

Supere service!

Klant, 12-11-19 08:52
Snelle levering

Snelle levering

Mpj Van der kroft, 13-10-19 09:01
Prima!

Prima! Bestelling, netjes en correct afgeleverd.

Richard, 18-10-19 07:57
Zeer snelle levering en op het moment…

Zeer snelle levering en op het moment de goedkoopste vor mijn produkt

Sabina Aerts, 11-11-19 18:42
Mijn bestelling kwam de volgende dag al…

Mijn bestelling kwam de volgende dag al en werkt prima!

Margreet Hagens, 29-09-19 08:30
Totaal 3 Producten
Totaal 3 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Petmate 2 Door Top Load Kennel 61 cm
Op voorraad
Uw korting -7%
Wire Dog Crate Pawise Bench Hond
vanaf € 73,50 € 68,15
2-5 werkdagen
Totaal 3 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips