Badjas

Een mooie badjas voor uw hond

Bent u op zoek naar een hondenbadjas? Een mooie, warme jas die uw hond aan kan doen nadat u hem of haar in het bad heeft gedaan? Honden hebben het soms ook nodig om in bad te gaan. Per slot van rekening is het belangrijk dat honden zich ook fris kunnen voelen, alhoewel dat natuurlijk ook weer niet overdreven moet worden. Maar er zijn altijd wel momenten dat u zich afvraagt of uw hond niet eens een keer een badje kan gebruiken. Het is dan goed om een badjas te hebben voor uw hond, zodat deze het niet koud krijgt als hij uit het bad stapt. Uw hond een badjas geven is dan een heel goed idee.

Met een badjas uw hond droogmaken

Als u op zoek bent naar een goed product voor de verzorging van uw hond, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te nemen bij Dierapotheker.nl. Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor alle producten die u van een dierenapotheek zou verwachten. We hebben het dan natuurlijk over de beste medicijnen en speciale voeding voor uw hond. Maar daarnaast hebben wij ook een zeer breed assortiment andere producten. De hondenbadjas hoort hier ook zeker bij. U bestelt deze eenvoudig bij ons, waarna wij ervoor zorgen dat hij zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. 

De beste producten voor uw hond

Het is belangrijk om uw hond altijd de best mogelijke verzorging te geven die er maar te geven is. Per slot van rekening wilt u toch graag dat uw hond zich helemaal prettig voelt en zich ook zo blijft voelen. Als u bij ons een bestelling maakt, dan doet u dit altijd binnen een veilige omgeving. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling stevig ingepakt en zo snel mogelijk uw kant opkomt. U kunt ook altijd bij ons terecht voor al uw vragen over onze producten. We dienen u daarbij ook van advies over welk product het beste bij uw huisdier past.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Supere service!

Supere service!

Klant, 12-11-19 08:52
Snel

Snel, duidelijk, goed

Sanne, 15-10-19 08:32
snelle levering.

snelle levering.

Jan, 28-09-19 17:08
Prima service

Prima service. Vrijdagavond besteld. Zaterdag in huis!

Lia Van den Van den nouland, 08-10-19 17:41
Bestelling geplaatst en twee dagen…

Bestelling geplaatst en twee dagen later in huis.

Paul Jansen, 18-10-19 09:55
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -15%
Doggy Dry Badjas Hond
vanaf € 25,18 € 21,40
Op voorraad
Gratis 21 Petpunten
Totaal 1 Artikelen

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips