Heeft uw hond overgewicht?

Er zijn allerhande redenen te bedenken waarom uw hond overgewicht kan hebben. Maar het enige dat er eigenlijk echt toe doet is om ervoor te zorgen dat uw hond zo snel mogelijk van dat overgewicht af komt. Bij Dierapotheker.nl vindt u een ruim assortiment dieetvoer tegen overgewicht van hond. De dieetvoeding voor de hond die wij verkopen is de dieetvoeding van de veterinaire merken die door de Nederlandse dierenarts wordt geadviseerd. Deze voeding is zorgvuldig geselecteerd door onze ervaren dierenartsen, die net als u alleen maar het beste willen voor uw dieren. Met dieetvoer uw hond helpen is een effectieve manier om uw hond snel van dat overgewicht af te helpen.
4.8 van de 5 uit 22.362 beoordelingen
Vielen Dank

Vielen Dank! Perfekt!

Charly Bauer, 24-06-19 08:56
Goed

Netjes geleverd!

Kim Van der Heyden, 12-06-19 09:56
Prima producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering

theo boerboom, 05-11-19 10:44
Goede levering en verpakking zeer te…

Goede levering en verpakking zeer te vrede over alles dank u

van den Booren, 11-10-19 13:42
Snel en correcte levering

Snel en correcte levering . Ik ben heel tevreden ! Ga volgende bestelling zeker weer doen !

Alie Denhollander, 10-11-19 20:27
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Uw korting -10%
Hill's DD Green Pea Feline 1.5 kg
Direct leverbaar
Gratis 22 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Laatst bekeken

Uw hond van het overgewicht afhelpen

Net als bij mensen is het voor een hond ook niet prettig als deze overgewicht heeft. Vandaar ook dat wij u aanraden om eens een kijkje te nemen bij onze hondenvoeding als u bang bent dat uw hond overgewicht heeft. Het is voor uw hond ook veel fijner om op een gewicht te zitten waarbij hij of zij zich het lekkerst voelt en waarbij uw hond alle bewegingsvrijheid heeft. Uw eigen dierenarts kan u hierbij het beste adviseren. Met dieetvoer uw hond helpen is mogelijk bij Dierapotheker.nl. De voeding die wij in ons assortiment hebben staan is er specifiek op gericht om het gewicht van uw hond snel te doen afnemen.

Met dieetvoeding uw hond helpen

Dierapotheker.nl is de officiele website van Dierenartsenpraktijk Horst. Wij hebben al sinds 1951 onze dierenarstenpraktijk, vandaar ook dat wij een schat aan ervaring hebben op het gebied van alle mogelijke producten die bijdragen aan het welzijn van uw huisdier. We hebben door de jaren heen heel wat keren te maken gehad met honden met overgewicht en weten precies welke voeding in een dergelijk geval het beste gebruikt kan worden. Vandaar ook dat wij u aanraden om eens in ons assortiment te kijken als u ook op zoek bent naar het door uw dierenarts geadviseerde dieetvoer tegen overgewicht van hond.

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips