Antibijt

Bijt uw hond teveel aan van alles?

Honden zijn gek op bijten op wat dan ook. Dit is logisch, maar het kan soms ook de spuitgaten uitlopen. U zult er dan wat aan willen doen dat uw hond zoveel bijt en dat kunnen wij ons ook goed voorstellen. Bij Dierapotheker.nl bent u dan aan het juiste adres om producten te kopen waarmee uw hond het afleert om constant maar aan van alles te bijten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een antibijt spray voor hond in het assortiment. Met een anti bijtmiddel een voorwerp besprayen is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw hond afleert hier aan te bijten. Dit is een prima middel om te gebruiken als u bijvoorbeeld bezig bent met een gedragscursus.

Anti bijt voor hond 

Het is niet fijn als uw hond teveel bijt aan die voorwerpen die u koestert. Vandaar ook dat wij u aanraden om gewoon eens in ons assortiment te kijken bij de producten die wij op dit gebied voor u en uw hond klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We zorgen er dan graag voor dat u het juiste product geleverd krijgt, met daarbij duidelijke instructies over hoe dit product gebruikt moet worden. 

Anti bijt spray voor hond kopen

Bij Dierapotheker.nl vindt u de beste artikelen die er maar op het gebied van uw hond en andere dieren te krijgen zijn. Onze webshop is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar u al sinds 1951 welkom bent om uw hond te laten verzorgen. We hebben besloten om een webshop op te zetten om het mensen mogelijk te maken al onze producten voor de verzorging van uw hond ook online te kopen. We vertellen u graag meer over onze praktijk en de producten en medicijnen die wij verkopen.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Bestelling gekregen op de aangegeven…

Bestelling gekregen op de aangegeven dag en tijd! Leuk dat er ook een paar honden koekjes bijzaten.

H. Kamp, 11-10-19 12:33
Ben zeer tevreden over de snelle…

Ben zeer tevreden over de snelle levering

Elly, 27-09-19 06:30
Snelle levering duidelijke website

Snelle levering duidelijke website

Annemarie Klaessen, 13-11-19 16:20
Snelle levering....

Snelle levering..... Overzichtelijke site.

Melanie Joosten, 22-06-19 10:24
Snelle levering,prima!

Snelle levering,prima!

sandra kruseman, 09-10-19 07:33
Totaal 2 Artikelen
Totaal 2 Artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Beaphar Anti-Knabbel
€ 9,44 € 8,97
Op voorraad
Gratis 8 Petpunten
Chewy NoNo 100 ml sprayflacon
1-3 werkdagen
Gratis 13 Petpunten
Totaal 2 Artikel

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips