PeeWee

Producten van PeeWee

Uniek en Geurtjesvrij: het PeeWee Kattentoilet

Met PeeWee wordt het verschonen van de kattenbak simpel, veilig en duurzaam.

  • De unieke PeeWee houtkorrels zijn niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier en ook niet belastend voor het milieu.
  • Door het gebruik van de houtkorrels en de bijbehorende PeeWee kattenbak blijven kattenpoten schoon en fris en het huis stofvrij en verschoond van nare geurtjes.
  • Let op: Niet alle katten waarderen houtkorrels als kattenbakvulling (lees meer). Heeft u een kat die in huis plast, stap dan zo snel mogelijk over op zacht, klontvormend grind met een fijne structuur.IFrame

Geurtjes helemaal weg

PeeWee houtkorrels zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Ze zijn dus geproduceerd van 100% hernieuwbare grondstoffen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. De houtkorrels hebben bovendien de unieke eigenschap dat ze aanzienlijk méér vocht absorberen dan alle andere kattenbakvullingen op de markt. En dat niet alleen, ook geurtjes worden door de houtkorrels volledig geabsorbeerd.

Door het rooster

Wanneer de kat in de PeeWee kattenbak plast, verdwijnt 90% van de urine door het rooster van de bovenbak in de onderbak. De rest van de urine wordt door de korrels in de bovenbak geabsorbeerd en die vallen vervolgens als zaagsel uit elkaar.

Schoon huis

Door het graven van de kat valt het zaagsel door de gaatjes van de bovenbak in de onderbak. De bovenbak blijft daardoor dus schoon en droog. Net als de poten van de kat en net als uw huis. Alleen het vervuilde zaagsel in de onderbak hoeft te worden weggegooid. Indien kattenpoep regelmatig uit de bak verwijderd wordt met het speciale PeeWee schepje, is het enige dat overblijft een frisse dennengeur.

4 maanden vooruit

En omdat er bij het vulllen van de PeeWee kattenbak maar een laagje van 2 cm houtkorrels nodig is en deze veel minder frequent ververst hoeven te worden, kunt u met een zak PeeWee houtkorrels van 14 liter zeker 4 maanden vooruit.

Duurzame oplossing

Het verschonen van de kattenbak wordt met PeeWee een duurzame aangelegenheid en nog belangrijker, er ontstaan nooit meer vervelende, vervuilende, soms zelfs schadelijke stofwolken.

4.8 van de 5 uit 35.933 beoordelingen
Perfect en snelle levering

Perfect en snelle levering. Goed geholpen en antwoord op mijn vragen. Ik beveel het zeker aan.

Chantal Schreiber, 24-06-19 20:08
SUPERsnelle levering

SUPERsnelle levering, extra attentie voor mijn hond, altijd leuk !

klant, 22-06-19 11:19
Goede spullen en correct geholpen en…

Goede spullen en correct geholpen en verstuurd

Gerrie van der Wulp-van der Meij, 27-09-19 17:35
Werkt goed

Werkt goed Mijn hamster zijn oogje is al een stuk beter

Deveney, 24-06-19 20:01
Snel en kompleet wat was afgesproken

Snel en kompleet wat was afgesproken, prima.

J. van Duijn, 30-09-19 14:23
Totaal 6 Artikelen
Totaal 6 Artikelen
Totaal 6 Artikel