Retouren naar Dierapotheker.nl

Retour melden

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan neemt u bij voorkeur zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice per telefoon: 077-3030067 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 21 uur), danwel per email: info@dierapotheker.nl o.v.v. uw ordernummer. Het retouradres is Dierapotheker.nl, Americaanseweg 48, 5961 GR, Horst.

Bestelling herroepen

U heeft bij Dierapotheker.nl na ontvangst van de gehele bestelling altijd 14 dagen de tijd om de bestelling te herroepen en na herroeping heeft u nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen. De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele fabrieksverpakking te worden geretourneerd. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Dierapotheker.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar dit goed. 

Gemakkelijk en vlot retourneren binnen Nederland en België

U heeft bij Dierapotheker.nl na ontvangst van de gehele bestelling altijd 14 dagen de tijd om de bestelling te herroepen en na herroeping heeft u nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen. De retour verzendkosten dient u zelf te betalen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice (T 077-3030067, E info@dierapotheker.nl).

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van het pakket te volgen via de site van PostNL www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer. U kunt de retourzending ook afgeven in dierenkliniek Horst, Americaanseweg 48, 5961 GR te Horst.

Terugstorttermijnen van het aankoopbedrag

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. U ontvangt geen vervangend exemplaar voor het door u geretourneerde artikel. Wij betalen het door u betaalde bedrag incl. de heen verzendkosten z.s.m. terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (aanmelding). De eventueel gebruikte Petpunten worden binnen 24 uur na de verwerking van uw retourzending automatisch opgewaardeerd. U kunt de waarde dan weer voor een volgende bestelling gebruiken.

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top