Privacy Statement

Privacy Statement

Dierapotheker.nl is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst. Dierenartsenpraktijk Horst is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking.

Wet bescherming persoonsgegevens

Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Vastleggen en verwerking van gegevens In het kader van de dienstverlening leggen wij gegevens vast in een bestand. Wij gebruiken gegevens van cliënten voor de nieuwsbrief. Hierbij trachten wij rekening te houden met uw voorkeuren. U heeft altijd recht op inzage en/of correctie van de door u opgegeven persoonsgegevens.

Intrekken toestemming

Indien u geen prijs (meer) stelt op informatie van Dierapotheker.nl of indien u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres wilt intrekken, dan kunt u dit eenvoudig kenbaar maken door middel van het klikken op de hyperlink "Afmelden" onderaan de betreffende email. U ontvangt dan per direct geen emails meer van Dierapotheker.nl.

Beveiliging gegevens

Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.
Gebruik van cookies: wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site gemakkelijker te maken. 

Actueel privacy beleid

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update van ons privacy beleid.

Vragen?

Als u vragen heeft over ons privacy beleid, neemt u dan contact op met Dierenartsenpraktijk Horst e.o., Americaanseweg 33, 5961 GN Horst aan de Maas.

 



Cookies

Sinds 5 juni 2012 geldt er voor websites een informatieplicht omtrent het gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die (vooralsnog) automatisch op uw computer worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt. Deze bestanden bevatten informatie die gebruikt wordt wanneer u de website opnieuw bezoekt. Het onthouden van uw inlognaam, wachtwoord of taalvoorkeur zijn bekende voorbeelden van cookiegebruik.

Waarom cookies?

Cookies worden gebruikt om:

  • De gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoeker verbeteren. Hieronder valt bijvoorbeeld het onthouden van inloggegevens, zodat de bezoeker deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. 
  • Surfgedrag en interesses van de bezoekers. te registreren Dit wordt gebruikt om de website en daarmee de gebruikerservaring te optimaliseren. 

Privacy en cookies

Cookies registreren alleen informatie aan de hand van het surfgedrag op internet. In cookies liggen dus nooit persoonlijke gegevens als naam, adres, geslacht en leeftijd opgeslagen.

Cookiegebruik op Dierapotheker.nl

Wanneer u een bezoek brengt aan Dierapotheker.nl worden er cookies opgeslagen t.b.v. eerder genoemde doeleinden.
Daarnaast registreert Dierapotheker.nl m.b.v. Google Analytics het bezoek op de website.
Dit stelt Dierapotheker.nl in staat knelpunten te traceren en deze weg te nemen en individuele pagina's te verbeteren.

 

 

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
top