Nieuwsbrief van Dierapotheker.nl
Inschrijven nieuwsbrief Dierapotheker.nl

De laatste tip van onze dierenarts en de beste actie voor uw dier kunt u vinden in onze veelgelezen nieuwsbrief. De nieuwsbrief komt wekelijks op zondagmorgen naar u toe en wanneer er iets bijzonders is te melden. Wij gebruiken hiervoor uw e-mailadres. De inhoud van onze nieuwsbrief is zoveel mogelijk afgestemd op dat waar u als abonnee behoefte aan heeft. Speciale aandacht is er voor de medische verzorging en voeding van dieren door onze dierenartsen van dierenartsenpraktijk Horst.

U kunt hier ons privacy statement bekijken.

Uitschrijven nieuwsbrief

U kunt uw inschrijving op onze nieuwsbrief altijd ongedaan maken. Daarvoor kunt u onderaan onze nieuwsbrief op de afmeldlink klikken. U bent dan uitgeschreven.
Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice, T 077-3030067, info@dierapotheker.nl. Zij kunnen uw uitschrijving, indien u dit wenst, ook voor u verzorgen.

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0