Over ons Dierapotheker.nl

Team Dierapotheker.nl

 

Sinds 1951 staan wij klaar voor uw dieren

  • Dierenartsenpraktijk Horst is één van de grootste dierenklinieken in Nederland, waar een compleet team veterinaire professionals voor u klaar staat. 
  • Dierapotheker.nl is de online dierenapotheek van dierenartsenpraktijk Horst.
  • Sinds 1951 staan wij dag en nacht klaar voor uw dieren.
  • Voor dierhouders die het beste voor hun dieren willen.

Waar staan wij voor?

Dierenartsenpraktijk Horst e.o. is de veterinaire onderneming waar vertrouwen, werkplezier en resultaatgericht werken de basis vormen voor succes. De clientèle bestaat uit een toenemend aantal gezelschapsdieren- en paardenhouders, die kiezen voor beste zorg voor hun dieren. Dierenartsenpraktijk Horst e.o. wil de verwachting van haar cliënten overtreffen door die zorgverlening professioneel in te vullen en een commercieel aantrekkelijk pakket kwaliteitsproducten (Dierapotheker.nl) aan te bieden.

Dé veterinaire autoriteit

Dierenartsenpraktijk Horst wil aan steeds meer diereigenaren haar services verlenen. Daarbij staat voorop dat er off- en online een intensieve en unieke band wordt opgebouwd met die diereigenaren. Wij willen excelleren in customer intimacy. Wij willen dé autoriteit voor veterinaire dienstverlening en productverkoop voor gezelschapsdieren en paarden in de regio worden en zijn. Online geldt dat voor Nederland en nederlandstalig België.

Hulp voor uw dier nodig?

Wij zijn u graag van dienst. Heeft u vragen over uw bestelling, wilt u geholpen worden bij het bestellen of heeft u een andere vraag of opmerking, bel ons: tel. 077-3030067. Dat kan op werkdagen van 9 tot 21 uur. Emailen kan natuurlijk altijd: klantenservice. Antwoord op veel voorkomende vragen vindt u in onze FAQ. 

Vraag het onze dierenarts

Heeft u specifieke vragen over uw huisdier of paard dan kunt u het beste emailen naar onze adviesservice. U ontvangt dan van één van onze dierenartsen of paraveterinairen het antwoord. U kunt ook live met ons chatten op werkdagen van 9 tot 21 uur. 

Thuiswinkel waarborg

Dierapotheker.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat onze werkwijze en gehanteerde voorwaarden jaarlijks worden gecontroleerd op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. U vindt hier ons actuele Thuiswinkel Waarborg Certificaat.

Neem eens een kijkje in onze kliniek 

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top