Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Overeenkomstig artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden geldt het volgende:
1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
2.
De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
a.
als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
b.
als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.
c.
bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Europees modelformulier

Hier vindt u het Europees modelformulier voor het herroepingsrecht.

Retouren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan neemt u bij voorkeur zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice per telefoon: 077-3030067, danwel per email: info@dierapotheker.nl o.v.v. uw ordernummer. Het retouradres is Dierapotheker.nl, Americaanseweg 48, 5961 GR, Horst.

U heeft bij Dierapotheker.nl na ontvangst van de gehele bestelling altijd 14 dagen de tijd om de bestelling te herroepen en na herroeping heeft u nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen.  De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele fabrieksverpakking te worden geretourneerd. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Dierapotheker.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar dit goed.

Gemakkelijk en vlot retourneren binnen Nederland en België

U heeft bij Dierapotheker.nl na ontvangst van de gehele bestelling altijd 14 dagen de tijd om de bestelling te herroepen en na herroeping heeft u nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen.  De retour verzendkosten dient u zelf te betalen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice (T 077-3030067, E info@dierapotheker.nl).

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van het pakket te volgen via de site van PostNL www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer. U kunt de retourzending ook afgeven in dierenkliniek Horst, Americaanseweg 48, 5961 GR te Horst.

Terugstorttermijnen van het aankoopbedrag

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. U ontvangt geen vervangend exemplaar voor het door u geretourneerde artikel. Wij betalen het door u betaalde bedrag incl. de heen verzendkosten z.s.m. terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (aanmelding). De eventueel gebruikte Petpunten worden binnen 24 uur na de verwerking van uw retourzending automatisch opgewaardeerd. U kunt de waarde dan weer voor een volgende bestelling gebruiken.

  

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top