Dieetvoeders


Vragen over het dieetvoer?
Dieetvoer voor hond en kat

Er zijn vele soorten en merken dieetvoeders voor uw hond en kat verkrijgbaar. Wij merken dagelijks in onze klinieken dat er veel vragen over die dieetvoeders zijn.

Kenniscentrum dieetvoeding

U kunt nu met uw vragen niet alleen in onze klinieken terecht maar ook online. Onze paraveterinairen Ellen, Michaela, Christa en Anneke hebben veel kennis van en ervaring met de diverse dieetvoeders. Binnen de dierenklinieken Horst e.o. werken zij samen in een team van 50 veterinaire professionals. Door de onderlinge kennisuitwisseling en het gevarieerde patiëntenaanbod ontstaat hier een nationaal kenniscentrum op het gebied van dieetvoeding voor hond en kat.

Heeft u vragen?

Michaela, Christa, Ellen en Anneke zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies.

U kunt per email uw vraag stellen en uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u een antwoord: stel uw vraag

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0