Moderna

Producten van Moderna

Als gerenommeerde fabrikant van innovatieve plastic producten voor huisdieren, is Moderna constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten die zowel functioneel als designgericht zijn.

In een wereld die snel evolueert, zoeken huisdiereigenaren altijd naar nieuwe producten die passen bij hun dynamische levensstijl. Moderna zet zich in om innovatieve producten te creëren voor onze geliefde huisdieren, met als doel hun welzijn, veiligheid en geluk te bevorderen.

Als fabrikant hechten zij veel waarde aan design en streven zij ernaar om slimme producten te creëren die voldoen aan zowel de behoeften van onze huisdieren als die van u. Moderna investeert voortdurend in geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat alle voordelen van ons plastic worden geoptimaliseerd. De grondstoffen zijn niet-giftig, sterk, duurzaam en gemakkelijk recyclebaar, afkomstig van zowel gerecyclede als milieuvriendelijke bronnen. De afgewerkte producten, die voedselveilig en vaatwasmachinebestendig zijn, zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Bij Moderna Products draait alles om het geluk van huisdieren en hun eigenaren. Tegelijkertijd is het hun missie om al hun werknemers in Europa en de VS te versterken, wat resulteert in een trotse en tevreden arbeidskracht.

Met dit alles in gedachten, is het duidelijk dat het welzijn van onze geliefde huisdieren centraal staat in Moderna's aandacht! Zij streven ernaar een wereldleider te zijn in het creëren, produceren en distribueren van goed ontworpen kunststoffen voor de huisdierenindustrie.

4.8 van de 5 uit 44.865 beoordelingen
Makkelijk

Makkelijk, snel bezorgd hoefde niet thuis te blijven stond in de mail die ik ontvangen had...

N.N, 21-06-19 13:08
paket snel aangekomen thanks

paket snel aangekomen thanks

mirjam, 11-06-19 19:52
Tevreden over product

Tevreden over product

A Lamers, 25-09-19 07:32
Snelle levering

Snelle levering. Binnen 24 uur. Concurrerende prijzen. Chapeau

Wil, 14-10-19 21:13
Snelle levering duidelijke website

Snelle levering duidelijke website

Annemarie Klaessen, 13-11-19 16:20
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Nieuw binnen
Uw korting -10%
Moderna Voedselcontainer Pet Wisdom
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
Totaal 1 Producten