Kynosil 500 ml

Dit product is niet (meer) leverbaar.
  • 539
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet langer meer beschikbaar. Al onze overige producten voor ondersteuning van de gewrichten voor honden vindt u hier

KYNOsil is de geschikte ondersteuning voor uw hond.

  • KYNOsil is een bioactief voedingssupplement gekenmerkt door een heel hoge opneembaarheid.
  • KYNOsil is een exclusieve combinatie van Organisch Silicium, MSM en Glucosamine in vloeibare vorm en verstrekt uw huisdier de noodzakelijke constituenten voor een vitaal lichaam.

Organisch Silicium, MSM & Glucosamine

  • Kynosil bestaat uit een exclusieve combinatie van Organisch Silicium, MSM & Glucosamine in vloeibare vorm. Deze uiterst synergetische combinatie is lichaamseigen en kenmerkt zich door een zeer hoge opneembaarheid. Dit zorgt ervoor dat deze combinatie zeer makkelijk opgenomen en snel gebruikt wordt door het lichaam.
  • Organisch Silicium, MSM & Glucosamine zijn uiterst belangrijk voor de gezondheid en vitaliteit van eender welk dier. Ze dragen bij tot een vitale huid en vacht, ondersteunen het immuunsysteem, en zijn essentieel voor de regeneratie en bescherming van beenderen en kraakbeen.
  • Organisch Silicium is een essentieel mineraal en bestanddeel van keratine (huid & vacht), elastine (huid, vacht & bloedvaten) en collageen (huid, bindweefsel, kraakbeen en bot). MSM & glucosamine zijn essentiële bestanddelen van de glycosamynoglycanen in bindweefsel, kraakbeen en bot. 
  • Het is geweten, dat de Siliciumreserve binnen het lichaam met de leeftijd aanzienlijk vermindert. Bovendien is de hedendaagse geraffineerde voeding arm aan silicium. Silicium tekorten dragen bij tot premature ouderdomsverschijnselen.
  • In deze hoedanigheid is Kynosil voor ondersteuning van de motiliteit. 

Kynosil ondersteunt

De werking van Kynosil start direct na de inname. Dankzij het Organisch Silicium worden alle componenten van Kynosil gemakkelijk in de bloedstroom opgenomen. Vervolgens neemt het lichaam wat het nodig heeft en wordt het overtollige uitgescheiden via de nieren. Kynosil's hoge niveau van lichaamseigenheid verzekert een hoge opneembaarheid.
In essentie, dankzij het feit dat het lichaam directe toegang heeft tot de ingrediënten die het nodig heeft, in een vorm die het herkent (lichaamseigen), wordt optimale ondersteuning mogelijk gemaakt.

Ingrediënten

Organisch Silicium (Monomethylsilanetriol) - 0.1%
MSM (methylsulfonylmethaan) - 10gr
d-Glucosamine-sulfaat - 7.5gr
Heermoes (equisetum arvense) - 6 g
Brandnetel extract (urtica dioica) - 6 g
Vanilline (arà´ma)
Citroenzuur (anti-oxydant)

Gebruik

Kynosil dient in vloeibare vorm genomen te worden en is beschikbaar in flessen van 500 ml.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 ml. Het is niet nodig om de dosering aan te passen in functie van het ras, de leeftijd of het gewicht omdat deze dosis de silicium behoefte dekt van de meeste honden. Het lichaam van de hond neemt wat het nodig heeft en elimineert de rest.
Kynosil dient 's morgens op een nuchtere maag toegediend te worden, en mag niet in contact komen met metaal of glas. Bij toediening van Kynosil over de voeding dient deze in een plastieke kom gegeven te worden.
De beste manier om Kynosil toe te dienen is het rechtstreeks toe te dienen in de mond met het plastieke maatbekertje dat u bij de fles ontvangt.

Overtuigd van uw keuze?

Kynosil 500 ml

Kynosil 500 ml
Dit product is niet (meer) leverbaar.
  • 539
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u