Poeder

Met vlooienpoeder uw kat helpen

Heeft uw kat last van vlooien? Dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat hier zo snel mogelijk iets tegen wordt gedaan. Per slot van rekening is het zo dat uw kat alleen maar meer last kan krijgen van deze vlooien als u de problemen op zijn beloop laat. Bij Dierapotheker.nl vindt u meerdere verschillende middelen die u in kunt zetten om uw kat te helpen van de vlooien af te komen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een vlooienpoeder voor kat dat kan helpen de klachten te verminderen. Een vlooienpoeder voor katten is een van de probate middelen om vlooien te lijf te gaan.
4.8 van de 5 uit 25.266 beoordelingen
Zeer snel en netjes geleverd

Zeer snel en netjes geleverd. Hartelijk dank daarvoor.

Marian waasdorp, 12-11-19 07:53
Tevreden

Aanrader tevreden klant

Floortje, 08-10-19 09:30
Betrouwbare webshop met vlotte levering…

Betrouwbare webshop met vlotte levering en keurige prijzen.

Marijke, 11-11-19 13:51
Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Jos vdh, 06-06-19 18:32
Goede levering en verpakking zeer te…

Goede levering en verpakking zeer te vrede over alles dank u

van den Booren, 11-10-19 13:42
Totaal 0 artikelen
Totaal 0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 0 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

Met ons vlooienpoeder katten verlichting geven

Vlooien zijn een vervelend probleem voor uw kat. Wacht dan ook niet te lang als u merkt dat uw kat last heeft van vlooien. Neem uw kat mee naar de dierenarts, zodat deze vast kan stellen of uw kat daadwerkelijk geplaagd wordt door vlooien. Mocht dit het geval zijn, dan is het heel belangrijk om een goed middel te kopen om de strijd tegen vlooien aan te gaan. Naast producten als vlooienspray en vlooientabletten verkopen wij ook vlooienpoeder voor katten. Dit is een goed hulpmiddel dat een bijdrage kan leveren aan de strijd tegen vlooien die elke kat waarschijnlijk wel een of meerdere keren in het leven zal moeten voeren.

Meer weten over ons vlooienpoeder voor katten?

Als u meer wilt weten over de producten die wij voor u en uw kat klaar hebben staan als er vlooien zijn ontdekt, bekijk dan gewoon even rustig de informatie op de productpagina's van onze website. U kunt hier ook altijd even contact over opnemen met ons. We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welk middel het beste is voor uw huisdier. Wilt u meer weten over een van de vele andere producten die wij online verkopen? Ook dan kunt u altijd even contact opnemen.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips