Actiepakket

Een vlooienmiddel voor uw kat in de aanbieding

Bent u op zoek naar een goed middel om uw kat van een probleem met vlooien af te helpen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Dierapotheker.nl. We hebben meerdere middelen om uw kat van vlooien af te helpen, maar verkopen daarnaast ook middelen tegen teken. Zoekt u voor het vlooienmiddel voor kat een aanbieding? Of zoekt u voor het tekenmiddel voor kat een aanbieding? Ook dan loont het de moeite om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop. We hebben hier namelijk meerdere verschillende middelen klaarstaan voor uw kat.

Een tekenmiddel voor kat in de aanbieding

Bij Dierapotheker.nl vindt u niet alleen maar een groot aantal soorten voeding voor uw kat. We verkopen namelijk ook alle andere mogelijke producten die u door uw dierenarts voorgeschreven kunt krijgen. We hebben het dan onder andere over supplementen, maar ook over middelen tegen vlooien en teken. We hebben voor ons vlooien en tekenmiddel voor kat een aanbieding waar u ook van kunt profiteren. U betaalt al een scherpe prijs bij ons, deze wordt alleen nog maar beter als u hiervoor in onze aanbieding kijkt. Kijk dan ook eens bij ons tekenmiddel voor kat aanbieding als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij op dit gebied klaar hebben staan voor u.

Een vlooienmiddel voor kat aanbieding

Neem vandaag nog een kijkje bij onze vlooien en tekenmiddel voor kat aanbieding als u op zoek bent naar het beste vlooienmiddel of tekenmiddel dat er te krijgen is, tegen een scherpe prijs. Wij verkopen de middelen die wij ook aan de patienten van onze dierenartsenpraktijk aanbevelen. Wij hebben al sinds 1951 een praktijk in Horst, waar we al heel wat katten en honden van hun problemen met vlooien en teken af hebben geholpen.

4.8 van de 5 uit 28.158 beoordelingen
Prima levering

Prima levering

C M Fijman, 19-06-19 18:17
Snelle levering

Snelle levering, overzichtelijke en duidelijke beschrijvingen van de medicatie op de web site....

Albert Verbiesen, 08-10-19 19:10
Snel geleverd

Snel geleverd, op het afgesproken tijdstip.

Cheetah., 25-06-19 16:53
Snelle afhandeling en levering.

Snelle afhandeling en levering.

anoniem, 21-06-19 12:38
Snelle en nette levering prima prijs.

Snelle en nette levering prima prijs.

Janette, 21-10-19 16:13
Totaal 2 artikelen
Totaal 2 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Ataxxa spot-on 4 pipetten
Op voorraad (1-2 werkdagen)
Gratis 21 Petpunten
Totaal 2 artikelen

Eerder bekeek u:

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips