Overige teken- en vlooienmiddelen kat

De beste anti vlooien- en tekenmiddelen voor uw kat

Ziet u tijdens het televisie kijken vaker te krabben aan uw enkels? En wordt de jeuk eigenlijk alleen maar erger? Kijk dan eens goed of u niet een vlootje ziet zitten op de huid van uw been. Het kan zo maar zo zijn en u zult de eesrte niet zijn met een vlooienplaag in huis. U kunt hier de vlooien- en tekenmiddelen voor uw kat bestellen. Er zijn verschillende middelen voor uw kat en ook voor de omgeving. 

Een vlooienmiddel voor uw kat

Voorkomen is beter dan genezen. Alle katten kunnen vlooien oplopen en een vlooienplaag in huis veroorzaken. Zo'n vlooienplaag is erg lastig te bestrijden. Door de juiste middelen tegen vlooien te gebruiken kunt u een besmetting voorkomen. Er zijn sprays, pipetjes, halsbanden en tabletten met een verschillende werking en werkingsduur. Deze varieert van een dag tot aan acht maanden. Het ene middel werkt tegen volwassen vlooien en eitjes, terwijl het andere alleen een omgevingswerking heeft. Door én de vlooien op uw kat te voorkomen én vlooien in huis te voorkomen bent u op de goede weg om vlovrij te worden. Dat zal uw kat zeker waarderen. 

Een tekenmiddel voor uw kat

De ervaring van onze dierenartsen in de kliniek leert dat direct behandelen, wanneer u een teek bij uw kat ziet, het beste werkt. Daarbij is het gebruik van middelen ter voorkoming van nieuwe besmettingen met teken sterk aan te raden. Om de kans te verkleinen dat teken ziekten overbrengen op uw kat, is het belangrijk om een snelwerkend middel tegen teken te gebruiken en dagelijks uw kat te controleren op de aanwezigheid van teken. Er bestaan pipetjes, halsbanden en tabletten met een verschillende werkingsduur tegen teken. Wist u dat uw kat teken ongemerkt teken in huis kan brengen, die van de kat afvallen en zo zich aan uw huid kunnen vastbijten? Ook op uw huid zuigen ze zich al gauw vol met bloed.

4.8 van de 5 uit 37.040 beoordelingen
tabletten voor de hond

goede en snelle bewerking

Martin Extra, 29-09-19 08:26
Snelle levering helemaal top

Snelle levering helemaal top. Produkt top!

Ingrid Nahumury, 05-11-19 10:15
Fijne afhandeling van de bestelling

Fijne afhandeling van de bestelling

Gertie Glezer-Peters, 08-06-19 07:21
Helemaal Top !!!

Telefonisch snel en duidelijk contact. Erg vriendelijk. Bestelling snel geleverd en kreeg een...

Patricia den Bruinen, 05-11-19 14:31
Vielen Dank

Vielen Dank! Perfekt!

Charly Bauer, 24-06-19 08:56
Totaal 0 Artikelen
Totaal 0 Artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 0 Artikel

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips