Ultrasoon

Ultrasoon een einde maken aan vlooien en teken

Er zijn heel wat manieren te bedenken om effectief een einde te maken aan teken en vlooien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de producten uit het assortiment van Dierapotheker.nl aan te wenden. We hebben in ons assortiment onder andere een teken en vlooien verjager staan die werkt met ultrasoon geluid. Dit is een manier die kan helpen bij het weghouden van deze vervelende beestjes. Wilt u ultrasoon vlooien zo veel mogelijk weghouden? Neem dan gewoon even een kijkje bij de producten op dit gebied die wij voor u klaar hebben liggen.

Ultrasoon teken en vlooien bestrijden

In ons assortiment hebben we meerdere verschillende producten waarmee de strijd tegen vlooien en teken kan worden aangegaan. We verkopen onder andere sprays, pipetten en poeders. Een van de nieuwere manieren om het op te nemen tegen vlooien is ultrasoon geluid. We verkopen een handig apparaatje dat ervoor zorgt dat de vlooien afgeschrikt worden. We raden u dan ook aan om dit middel eens te proberen als u heeft gemerkt dat uw kat problemen heeft met de andere methodes die wij in het assortiment klaar hebben staan. Ultrasoon teken verjagen is een goede manier die ook vriendelijk is voor uw kat zelf.

Weg met vlooien en teken

Het is belangrijk om vlooien en teken niet al te lang de kans te geven. Ze kunnen namelijk niet alleen maar vervelend zijn voor uw huisdier, ze kunnen ook ziektes overbrengen. U kunt met uw dierenarts de mogelijkheden op het gebied van bestrijden van vlooien en teken doornemen. Vlooien weghouden met ultrasoon geluid is een manier die daarbij kan helpen. We raden u dan ook aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Neem dan gelijk eens een kijkje bij de vele andere producten die wij voor u klaar hebben staan.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd, juiste product!

joline , 08-10-19 05:24
snelle service top

snelle service top

Noordstrand, 07-10-19 19:30
Snelle levering en prijs

Snelle levering en prijs - kwaliteit verhouding is top.

M.J. Hermsen, 07-10-19 19:17
Snel

Snel, duidelijk, goed

Sanne, 15-10-19 08:32
Prima producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering

theo boerboom, 05-11-19 10:44
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Olan Skudo Vlo & Teek Afweer Kat
Op voorraad
Gratis 18 Petpunten
Totaal 1 Artikelen

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips