Ultrasoon

Ultrasoon een einde maken aan vlooien en teken

Er zijn heel wat manieren te bedenken om effectief een einde te maken aan teken en vlooien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de producten uit het assortiment van Dierapotheker.nl aan te wenden. We hebben in ons assortiment onder andere een teken en vlooien verjager staan die werkt met ultrasoon geluid. Dit is een manier die kan helpen bij het weghouden van deze vervelende beestjes. Wilt u ultrasoon vlooien zo veel mogelijk weghouden? Neem dan gewoon even een kijkje bij de producten op dit gebied die wij voor u klaar hebben liggen.

Ultrasoon teken en vlooien bestrijden

In ons assortiment hebben we meerdere verschillende producten waarmee de strijd tegen vlooien en teken kan worden aangegaan. We verkopen onder andere sprays, pipetten en poeders. Een van de nieuwere manieren om het op te nemen tegen vlooien is ultrasoon geluid. We verkopen een handig apparaatje dat ervoor zorgt dat de vlooien afgeschrikt worden. We raden u dan ook aan om dit middel eens te proberen als u heeft gemerkt dat uw kat problemen heeft met de andere methodes die wij in het assortiment klaar hebben staan. Ultrasoon teken verjagen is een goede manier die ook vriendelijk is voor uw kat zelf.

Weg met vlooien en teken

Het is belangrijk om vlooien en teken niet al te lang de kans te geven. Ze kunnen namelijk niet alleen maar vervelend zijn voor uw huisdier, ze kunnen ook ziektes overbrengen. U kunt met uw dierenarts de mogelijkheden op het gebied van bestrijden van vlooien en teken doornemen. Vlooien weghouden met ultrasoon geluid is een manier die daarbij kan helpen. We raden u dan ook aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Neem dan gelijk eens een kijkje bij de vele andere producten die wij voor u klaar hebben staan.

4.8 van de 5 uit 28.028 beoordelingen
Super snelle service

Super snelle service

gillian wevers, 27-09-19 10:54
Gewenste producten vlot besteld.

Gewenste producten vlot besteld.

start, 19-06-19 14:59
Prima webwinkel

Prima webwinkel, jammer dat Post NL met pakjes voor de brievenbus soms 4 dagen nodig heeft om het...

Robert Wijnen, 07-06-19 06:04
Hij is makkelijk in gebruik

Hij is makkelijk in gebruik, leest snel af!

Elly Schep, 08-10-19 08:57
Snelle en nette levering prima prijs.

Snelle en nette levering prima prijs.

Janette, 21-10-19 16:13
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sla uw Teek&Vlo slag nu
Uw korting -5%
Olan Skudo Vlo & Teek afweer Kat
Op voorraad (1-2 werkdagen)
Gratis 18 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips