Ultrasoon

Ultrasoon een einde maken aan vlooien en teken

Er zijn heel wat manieren te bedenken om effectief een einde te maken aan teken en vlooien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de producten uit het assortiment van Dierapotheker.nl aan te wenden. We hebben in ons assortiment onder andere een teken en vlooien verjager staan die werkt met ultrasoon geluid. Dit is een manier die kan helpen bij het weghouden van deze vervelende beestjes. Wilt u ultrasoon vlooien zo veel mogelijk weghouden? Neem dan gewoon even een kijkje bij de producten op dit gebied die wij voor u klaar hebben liggen.
4.8 van de 5 uit 25.655 beoordelingen
Snelle levering

Snelle levering. Binnen 24 uur. Concurrerende prijzen. Chapeau

Wil, 14-10-19 21:13
Gewoon goed

Gewoon goed ! Op tijd! Keurig netjes afgehandeld. Een extraatje..TOP!

Mevrouw DAATZELAAR, 09-11-19 23:54
dier- en mensvriendelijk bedrijf

Snelle levering, goede prijs, duidelijke uitleg en redelijk groot assortiment

Wim Aarts, 30-09-19 13:40
Super tevreden snelle levering

Super tevreden snelle levering

Yvonne, 07-06-19 10:16
Produkten waren zoals ik ze verwacht…

Produkten waren zoals ik ze verwacht had aan een zeer sterke prijs.

Chantal Louagie, 25-06-19 10:47
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Olan Skudo Vlo & Teek afweer Kat
Op voorraad
Gratis 18 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Ultrasoon teken en vlooien bestrijden

In ons assortiment hebben we meerdere verschillende producten waarmee de strijd tegen vlooien en teken kan worden aangegaan. We verkopen onder andere sprays, pipetten en poeders. Een van de nieuwere manieren om het op te nemen tegen vlooien is ultrasoon geluid. We verkopen een handig apparaatje dat ervoor zorgt dat de vlooien afgeschrikt worden. We raden u dan ook aan om dit middel eens te proberen als u heeft gemerkt dat uw kat problemen heeft met de andere methodes die wij in het assortiment klaar hebben staan. Ultrasoon teken verjagen is een goede manier die ook vriendelijk is voor uw kat zelf.

Weg met vlooien en teken

Het is belangrijk om vlooien en teken niet al te lang de kans te geven. Ze kunnen namelijk niet alleen maar vervelend zijn voor uw huisdier, ze kunnen ook ziektes overbrengen. U kunt met uw dierenarts de mogelijkheden op het gebied van bestrijden van vlooien en teken doornemen. Vlooien weghouden met ultrasoon geluid is een manier die daarbij kan helpen. We raden u dan ook aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Neem dan gelijk eens een kijkje bij de vele andere producten die wij voor u klaar hebben staan.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips