Onderzoek

De urine van uw kat testen

Heeft u een kat die wel eens urine laat lopen op plekken waar dit eigenlijk niet zo gewenst is? Dit is een probleem waar uw kat zelf eigenlijk niks aan kan doen, maar waar u als baasje wel mee zit. We verkopen bij Dierapotheker.nl een urineopvangsysteem voor kat waarmee u het probleem eens kunt laten onderzoeken. Deze teststrips voor urine bij kat werken heel eenvoudig en kunnen u een indicatie geven van wat er nu precies mis is met uw kat. Aan de hand van deze informatie kunt u dan contact opnemen met uw dierenarts om uw kat eens verder te laten onderzoeken.
4.8 van de 5 uit 25.668 beoordelingen
snelle levering

snelle levering

Marjan, 28-09-19 12:16
Prima webwinkel

Prima webwinkel, jammer dat Post NL met pakjes voor de brievenbus soms 4 dagen nodig heeft om het...

Robert Wijnen, 07-06-19 06:04
Werkt goed

Werkt goed Mijn hamster zijn oogje is al een stuk beter

Deveney, 24-06-19 20:01
Geachte

Geachte, geen aanmerkingen en vlotte servies Top. Mvg. Koen

Popelier Sharon, 21-06-19 09:34
Super!!

Heel tevreden, prima service, levering netjes op tijd....en veruit de goedkoopste in diverse...

Martine Polus, 08-10-19 18:26
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Cat-i-Noir Urine Opvangsysteem
1-3 werkdagen
Gratis 4 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Urinestrips voor kat kopen

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te geven om zo goed mogelijk voor uw kat te zorgen. We verkopen dan ook een zeer ruim assortiment aan producten die helemaal op de wensen en behoeftes van uw kat zijn afgestemd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag meer over de werking van onze producten, maar ook over de verschillende producten die wij in het assortiment hebben. Teststrips voor urine van kat zijn slechts een van de vele producten die wij klaar hebben staan als uw kat bijvoorbeeld last heeft van de nieren of blaas.

Meer weten over ons urineopvangsysteem voor kat?

Het is goed te weten dat we bij Dierapotheker.nl vele jaren ervaring hebben met de verzorging van katten en andere dieren. Onze webshop is namelijk onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar we al in 1951 begonnen met het behandelen van alle mogelijke soorten dieren. U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen bij uw kat, mocht u niet in de buurt wonen kunt u natuurlijk ook eens langsgaan bij uw eigen dierenarts. De producten die dan worden voorgeschreven kunt u natuurlijk eenvoudig en voordelig bij ons bestellen.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips