Onderzoek

De urine van uw kat testen

Heeft u een kat die wel eens urine laat lopen op plekken waar dit eigenlijk niet zo gewenst is? Dit is een probleem waar uw kat zelf eigenlijk niks aan kan doen, maar waar u als baasje wel mee zit. We verkopen bij Dierapotheker.nl een urineopvangsysteem voor kat waarmee u het probleem eens kunt laten onderzoeken. Deze teststrips voor urine bij kat werken heel eenvoudig en kunnen u een indicatie geven van wat er nu precies mis is met uw kat. Aan de hand van deze informatie kunt u dan contact opnemen met uw dierenarts om uw kat eens verder te laten onderzoeken.

Urinestrips voor kat kopen

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te geven om zo goed mogelijk voor uw kat te zorgen. We verkopen dan ook een zeer ruim assortiment aan producten die helemaal op de wensen en behoeftes van uw kat zijn afgestemd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag meer over de werking van onze producten, maar ook over de verschillende producten die wij in het assortiment hebben. Teststrips voor urine van kat zijn slechts een van de vele producten die wij klaar hebben staan als uw kat bijvoorbeeld last heeft van de nieren of blaas.

Meer weten over ons urineopvangsysteem voor kat?

Het is goed te weten dat we bij Dierapotheker.nl vele jaren ervaring hebben met de verzorging van katten en andere dieren. Onze webshop is namelijk onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar we al in 1951 begonnen met het behandelen van alle mogelijke soorten dieren. U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen bij uw kat, mocht u niet in de buurt wonen kunt u natuurlijk ook eens langsgaan bij uw eigen dierenarts. De producten die dan worden voorgeschreven kunt u natuurlijk eenvoudig en voordelig bij ons bestellen.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Bestelling geplaatst en twee dagen…

Bestelling geplaatst en twee dagen later in huis.

Paul Jansen, 18-10-19 09:55
bestelling zoals beloofd tijdig en…

bestelling zoals beloofd tijdig en correct ontvangen

Christiane Vertommen, 30-09-19 18:45
Zeer snelle levering goede service

Zeer snelle levering goede service

Albertine Schröder, 19-10-19 12:36
Eenvoudig bestellen en snelle bezorging

De bestelling was makkelijk te plaatsen en zeer snel bezorgd. Verbeterpunt is wellicht dat ik...

Carolien, 28-09-19 08:36
Produkten waren perfect

Produkten waren perfect, maar de levering was minder. Zou zaterdag geleverd worden Sorry zal...

Suzy koop, 04-06-19 14:38
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Cat-i-Noir Urine Opvangsysteem
1-3 werkdagen
Gratis 4 Petpunten
Totaal 1 Artikelen

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips