Geluid

Rustgevende muziek voor katten

Net als mensen kunnen katten soms erg gestrest zijn. Er kan iets veranderd zijn in de leefomgeving van de kat. Misschien bent u verhuisd of is er gezinsuitbreiding gekomen. Het kan ook zijn dat er een nieuwe kat in de buurt is komen wonen die uw eigen kat aan het terroriseren is. Wat de reden ook is, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat snel weer tot rust komt. Het is anders niet erg goed voor de gezondheid van uw kat. We raden u aan om eens langs te gaan bij uw dierenarts om daar te bekijken wat u kunt doen om uw kat meer tot rust te brengen. We verkopen deze producten bij Dierapotheker.nl.
4.8 van de 5 uit 25.655 beoordelingen
Altijd snel geleverd en goed verpakt…

Altijd snel geleverd en goed verpakt tegen een scherpe prijs!

De lange, 12-11-19 13:58
Goede product en vlotte levering

Goede product en vlotte levering

S Koudijs, 10-06-19 11:00
Snelle en duidelijke levering

Snelle en duidelijke levering

BezoekerJan, 18-10-19 08:46
Vielen Dank

Vielen Dank! Perfekt!

Charly Bauer, 24-06-19 08:56
Erg jamme r dat ik op de dag van…

Erg jamme r dat ik op de dag van levering om 17.30 pas mail kreeg dat het niet geleverd kon...

Irma, 03-11-19 18:22
Totaal 2 artikelen
Totaal 2 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Relaxopet Pro Cat
€ 74,50 € 70,77
Op voorraad
Gratis 70 Petpunten
Totaal 2 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

Uw kat helpen met rustgevende muziek

Wist u dat er rustgevende muziek voor katten is en dat dit daadwerkelijk kan helpen? Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoe uw kat in elkaar zit en wat de reden is van de stress, maar u doet er toch goed aan om deze methode eens te proberen. Wij hebben een aanbod aan rustgevende muziek voor katten voor u klaarstaan. U kunt er daarbij ook voor kiezen om een cd met rustgevende geluiden voor katten te kopen bij Dierapotheker.nl. Er is dan een goede kans dat uw kat positief reageert op deze geluiden en meer tot rust komt.

Meer weten over onze kalmerende muziek voor katten

Met muziek of rustgevende geluiden voor katten kunt u er op rekenen dat u uw kat een goede steun in de rug geeft. Net als mensen kunnen katten positief reageren op muziek of geluiden en zo weer helemaal tot rust komen. Neemt u anders eens contact op met uw dierenarts om het hier met hem of haar over te hebben. U kunt natuurlijk ook even met ons bellen of mailen om al uw vragen over dit onderwerp aan ons te stellen.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips