Royal canin high dilution

Als een kat problemen heeft met de urinewegen

Merkt u op een dag dat uw kat problemen heeft met plassen? Komt er niet meer zoveel urine in de kattenbak of ziet u dat deze een andere kleur heeft? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk tegen in actie te komen. Uw kat verdient de beste verzorging die u hem of haar kunt geven, wacht dan ook niet met naar de dierenarts gaan. Als deze merkt dat er daadwerkelijk problemen zijn met de urinewegen, dan zal deze speciale dieetvoeding voorschrijven waarmee deze problemen worden opgelost. Voeding als Royal Canin High Dilution bijvoorbeeld.
4.8 van de 5 uit 22.078 beoordelingen
Snelle levering

Snelle levering

Mpj Van der kroft, 13-10-19 09:01
Prima geregeld

Prima geregeld. Netjes op de afgesproken datum en tijdstip geleverd.

T Schepers, 24-09-19 09:02
Mooi dat deze dure pillen ook per 2 te…

Mooi dat deze dure pillen ook per 2 te koop zijn, beter voor iem met een smalle beurs. Nóg mooier...

mevrouw Visser, 30-09-19 12:58
Snelle adequate levering

Snelle adequate levering. Ook lekkere versnapering erbij gekregen voor onze lekkerbekkies. Top!

Hannie, 25-06-19 09:51
Top!

Snelle service, vriendelijk contact, aanrader!

Martine Boons, 07-06-19 07:21
Totaal 0 artikelen
Totaal 0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 artikelen

Onze merken

Laatst bekeken

De beste High Dilution voeding van Royal Canin

U kunt de voeding van Royal Canin eenvoudig en scherp geprijsd bestellen bij Dierapotheker.nl. Onze webshop is het officiele kanaal van Dierenartsenpraktijk Horst. We hebben in onze webshop een groot aantal verschillende producten van het merk Royal Canin voor u klaarstaan. Dit is een topmerk als het aankomt op dieetvoeding voor uw kat. Royal Canin High Dilution zorgt ervoor dat uw kat beter vocht opneemt. Dit heeft als positief gevolg dat de urine van uw kat minder geconcentreerd is. Hierdoor hebben struviet- en calciumoxalaatstenen minder kans om zich te vormen.

Meer weten over High Dilution van Royal Canin?

U bent altijd welkom om een keer langs te komen in onze dierenartsenpraktijk in Horst. Hier zullen we u alles vertellen over de voeding van Royal Canin en uw kat eens goed voor u onderzoeken. Indien u niet in de buurt van Horst woont, kunt u natuurlijk ook even in onze webshop kijken. Of neem gewoon eens contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag aan een antwoord. Ook kunnen wij u adviseren over welke dieetvoeding van Royal Canin het beste is voor uw specifieke huisdier.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips