Ontstoken anaalklier

Heeft uw kat een ontstoken anaalklier?

Als u op een dag merkt dat uw kat niet helemaal in orde is, dan is het zaak om hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Uw kat kan last hebben van een groot aantal verschillende aandoeningen, het is dan heel belangrijk om even langs te gaan bij uw dierenarts. Deze zal meteen gaan bekijken wat er precies mis is met uw kat en hoe u hier een einde aan kunt maken. Zo is een ontstoken anaalklier bij de kat iets dat maar weinig voorkomt. Ondersteunende producten zijn verkrijgbaar bij Dierapotheker.nl.
4.8 van de 5 uit 25.655 beoordelingen
Snelle betrouwbare Levering!

Snelle betrouwbare Levering!! Uitstekend en aan te raden!!

Khaleel Sikkema, 05-06-19 19:50
Mijn eerste keer

Mijn eerste keer, alles loopt supple, vriendelijk en overzichtelijk - lijkt mij een bedrijf met...

Anna Liew, 06-06-19 06:43
Prima service

Prima service

Flip van Rijen, 11-10-19 10:06
Snelle levering.

Snelle levering.

Pien, 28-09-19 10:45
Snel geleverd en er zat een presentjeā€¦

Snel geleverd en er zat een presentje bij voor de hond.

De Boer, 20-10-19 08:01
Totaal 0 artikelen
Totaal 0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 0 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

Een anaalklierontsteking bij kat genezen

Gelukkig zijn er meerdere producten voorhanden om ervoor te zorgen dat uw kat geen last meer heeft van de ontstoken anaalklier. Uw dierenarts kan u hier meer over vertellen en u ook adviseren wat het beste is voor uw kat. Zo kunnen ook bijvoorbeeld de anaalklieren geleegd worden, maar dit is iets waarbij u goed moet weten hoe dit moet. Laat uw dierenarts u goed informeren en kom dan eens langs in onze webshop, waar we alle producten op dit gebied overzichtelijk voor u bij elkaar hebben staan.

Een ontstoken anaalklier bij kat verhelpen

Als u wilt dat uw kat geen last meer heeft van zijn anaalklier, dan kunt u hiervoor de juiste ondersteunende producten in ons assortiment vinden. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om eens te kijken wat wij verder nog in het assortiment hebben staan. We verkopen namelijk een groot aantal verschillende producten voor uw dier, die we graag eens voor u toelichten. U kunt altijd even met ons mailen of bellen als u meer wilt weten over een bepaald product, of als u hier advies over nodig heeft.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips