Milt

Heeft uw kat problemen met de milt?

Katten kunnen zich op vele verschillende manieren onprettig voelen. Veel van de kwaaltjes waar wij als mensen last van kunnen hebben zijn ook terug te vinden bij katten. Het is dan ook verstandig dat, als u het idee heeft dat er iets mis is met uw kat, u zo snel mogelijk langs gaat bij uw dierenarts. Zeker als u merkt dat uw kat slomer is dan normaal, dat hij minder eet, dat hij koorts heeft en geel ziet. Een onderliggend lever- danwel miltlijden zou dan aan de orde kunnen zijn. Ter ondersteuning van uw kat zijn er diverse producten en voeding verkrijgbaar bij Dierapotheker.nl.

Milt kat symptomen

Als u merkt dat de milt van kat symptomen geeft, dan moet u hiertegen zo snel mogelijk in actie komen. Vaak zijn dit maar vage symptomen die niet direct wijzen naar een bepaalde aandoening. Neem daarom altijd contact op met uw dierenarts. Uw dierenarts stelt de diagnose en schrijft de passende medicatie voor en verstrekt deze ook. Ter ondersteuning van de milt en spijsvertering vindt u hier een aantal supplementen en voeding. Deze kunt u heel eenvoudig bestellen bij Dierapotheker.nl.

Kat en milt

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat altijd in goede conditie is. Let er dan ook goed op dat uw kat geen afwijkend gedrag gaat vertonen. Gebeurt dit namelijk wel, dan is het heel goed mogelijk dat er iets mis is met uw kat. Een bezoekje aan de dierenarts is dan op zijn plaats. Dierapotheker.nl is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar we door de jaren heen heel wat katten op het spreekuur hebben gehad. We helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw kat zich snel weer beter voelt en lang gezond blijft.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Supersnelle verzending (zoals altijd!)n…

Supersnelle verzending (zoals altijd!)n mooie aanbieding.

Klant, 23-06-19 19:58
Prima en betrouwbaar. Aanrader.

Snel de juiste bestelling ontvangen en extra prettig dat het ook via een afhaalpunt wordt bezorgd.

Gea, 11-10-19 09:06
Hij is makkelijk in gebruik

Hij is makkelijk in gebruik, leest snel af!

Elly Schep, 08-10-19 08:57
Goede spullen en correct geholpen en…

Goede spullen en correct geholpen en verstuurd

Gerrie van der Wulp-van der Meij, 27-09-19 17:35
vlotte en zeer snelle afhandeling van…

vlotte en zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Ben, 04-06-19 17:25
Totaal 0 Producten
Totaal 0 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 0 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips