Medical Shirt

Een medical shirt voor katten kopen

Heeft uw kat na een operatie bescherming nodig? Dan is het goed om met een medical shirt uw kat de juiste bescherming te bieden. Het kan zijn dat uw kat na de operatie nog littekens heeft. Dit zijn dan littekens waarvan de kat een natuurlijk neiging zal hebben om er aan te likken. Dit is uiteraard niet toegestaan, maar u kunt met een medical shirt uw kat helpen om dit ook niet te doen. Het medical shirt is comfortabel en van natuurlijk materiaal gemaakt. Uw kat zal hier dan ook weinig hinder van ondervinden. U bestelt een medisch shirt voor kat eenvoudig bij Dierapotheker.nl.

Het beste medical shirt voor katten

Het is belangrijk om altijd de beste producten te gebruiken voor uw katten. Merkt u dat uw kat problemen heeft met bijvoorbeeld de luchtwegen, dan kunt u hiervoor zowel medicijnen als supplementen bij ons kopen. Maar ook voor producten die niet ingenomen hoeven te worden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een medical shirt voor kat bijvoorbeeld. Dit is een product waarbij u er altijd op kunt rekenen dat het uw kat niet in de weg zit. Dit is het perfecte medisch shirt voor kat om uw kat te laten dragen na bijvoorbeeld een castratie of sterilisatie.

Meer weten over ons medical shirt voor katten?

Met een medical shirt zorgt u ervoor dat uw kat geen schade aan gaat richten als hij of zij een wond of litteken heeft na een ingreep. U hoeft er niet bang voor te zijn dat de kat minder bewegingsvrijheid heeft. Het is daarom ook beter om een dergelijk shirt te kopen voor uw kat, dan dat u hem een welbekende kraag om de nek geeft. Uw kat zal u hier zeer dankbaar voor zijn. Meer weten over het medical shirt voor katten? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons. We vertellen u graag meer over dit product, maar ook over de vele andere producten die wij in het assortiment hebben staan.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Super tevreden snelle levering

Super tevreden snelle levering

Yvonne, 07-06-19 10:16
Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Dellen, 14-10-19 10:23
Juiste brokken.

Juiste brokken.. snelle levering..top!!

A. Ruissen, 23-09-19 08:45
Bestelling werd keurig volgende dag…

Bestelling werd keurig volgende dag geleverd!

Adriaantje van der Burgh, 24-06-19 15:21
Erg goede en snelle levering

Erg goede en snelle levering

Nelly van Loenen, 30-09-19 09:32
Totaal 2 Artikelen
Totaal 2 Artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
ZenPet ProCone Soft Recovery Kraag
vanaf € 16,95 € 16,10
Op voorraad (1-3 werkdagen)
Medical Pet Shirt Kat
2-5 werkdagen
Totaal 2 Artikel

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips