Poeder

Luchtwegkruid voor uw kat kopen bij Dierapotheker.nl

Merkt u op een dag dat uw kat last heeft van de luchtwegen? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Per slot van rekening wilt u toch niet dat uw kat last heeft en door een bepaalde aandoening aan de luchtwegen minder van het leven kan genieten. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat hier zo snel mogelijk bij geholpen wordt. Een bezoekje aan de dierenarts is dan sterk aanbevolen. Deze zal u een behandeling voorschrijven waarmee de problemen aan de luchtwegen van uw kat verminderen. Luchtwegkruid voor kat is een middel dat in dit geval verlichting kan bieden.

Luchtwegkruiden voor kat

Als uw dierenarts het advies heeft gegeven om luchtwegkruiden voor katten te gebruiken, dan kunt u er op rekenen dat wij deze bij Dierapotheker.nl in het assortiment hebben zitten. Wij hebben alle mogelijke medicijnen en supplementen om u te ondersteunen bij het gezond houden van uw kat. Met luchtwegkruid uw kat helpen is een goede manier om uw kat te ondersteunen. Het is een product dat een uitgekiende samenstelling aan elementen bevat. Het ondersteunt het immuunsysteem en heeft als zodanig een positieve invloed op zowel de slijmvliezen als de luchtwegen.

Meer weten over luchtwegkruiden voor kat?

Luchtwegkruiden voor katten zijn een goed middel om de strijd met de problemen aan de luchtwegen aan te gaan. Het heeft een ontspannende, verzachtende werking die uw dier helpen om weer wat kalmer te worden. Het is een middel dat ingezet wordt bij katten die last hebben van hoesten en de luchtwegen, waarbij het ook verlicht bij een kriebel in de keel. Meer weten over dit product? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om al uw vragen te laten beantwoorden. U vindt in ons assortiment een groot aantal producten om uw kat te helpen en zijn gezondheid te ondersteunen.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Alleen jammer dat de opgebouwde punten alleen voor bepaalde producten gelden:

Hanneke Peters, 21-10-19 13:36
Snelle levering

Snelle levering, goede prijzen.

Edwin, 12-06-19 05:19
Goede informatie op website

Goede informatie op website, snelle levering en duidelijke berichtgeving bij eventuele vertraging...

Estelle Gouwens, 11-06-19 06:43
Snelle en goede service

Snelle en goede service

Marianne, 15-10-19 05:26
Perfect

Perfect: delivery on time, product sealed in a box and accompanied by little monsters as gifts!

Isaïa SEGUINOT, 11-11-19 19:04
Totaal 2 Producten
Totaal 2 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Pollen Eze Equine America 500 gram
Op voorraad
Totaal 2 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips