Luchtweginfectie

Een luchtweginfectie bij katten verhelpen

Katten zijn soms net mensen. Ze kunnen namelijk allerhande aandoeningen krijgen die wij als mensen ook wel eens krijgen. Hier behoren onder andere ook problemen met de luchtwegen bij. Er zijn heel wat verschillende luchtwegproblemen die bij een kat de kop op kunnen steken. Denk daarbij maar eens aan een luchtweginfectie bij kat. Dit is een probleem dat om meerdere reden naar voren kan komen. We raden u dan ook aan om eens een afspraak met uw dierenarts te maken als u merkt dat uw kat hier last van heeft. Deze zal u de juiste aanpak en medicijnen voorschrijven en verstrekken. Ondersteunende middelen kunt u hier bestellen.
4.8 van de 5 uit 25.378 beoordelingen
Snelle levering

Snelle levering

Diny Van Diepen, 22-06-19 15:48
Alles on orde en snelle levering

Alles on orde en snelle levering

Kris De Rore, 25-06-19 13:32
Goed telefonisch contact over de…

Goed telefonisch contact over de voorraad en vlotte levering.

klant C. can Heiningen, 03-11-19 09:54
snelle levering.

snelle levering.

Jan, 28-09-19 17:08
Netjes en snel bezorgd!

Netjes en snel bezorgd!

Teckels, 12-11-19 08:51
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sensipharm Pulmitranq Kleine Huisdieren 90 tabletten
1-3 werkdagen
Gratis 19 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Luchtweginfectie bij kat symptomen

De luchtwegen van kat of hond moeten net als die van mensen goed verzorgd worden. Als u dan ook merkt dat uw kat problemen heeft met de luchtwegen, dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk weer worden verholpen. Uw kat kan meerdere symptomen vertonen als er problemen zijn met de luchtwegen. De kat kan net als u gaan niezen of hoesten en algeheel lusteloos lijken. Eten zal met minder plezier gaan en uw kat zal vaker terug te vinden zijn in zijn mand. Merkt u dit bij uw kat, wacht dan niet met actie ondernemen, zodat uw kat zich snel weer de oude zal voelen.

Problemen met de luchtwegen van kat

Het is altijd mogelijk om uw kat ondersteunende medicijnen te geven die kunnen helpen bij het herstel. Bij Dierapotheker.nl hebben wij een assortiment aan deze verlichtende middelen voor uw kat klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens op uw gemak een kijkje te komen nemen in onze webshop als u de luchtwegen van uw kat wil ondersteunen. Deze producten kunnen mogelijk verzachten en verlichten.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips