Luchtweginfectie

Een luchtweginfectie bij katten verhelpen

Katten zijn soms net mensen. Ze kunnen namelijk allerhande aandoeningen krijgen die wij als mensen ook wel eens krijgen. Hier behoren onder andere ook problemen met de luchtwegen bij. Er zijn heel wat verschillende luchtwegproblemen die bij een kat de kop op kunnen steken. Denk daarbij maar eens aan een luchtweginfectie bij kat. Dit is een probleem dat om meerdere reden naar voren kan komen. We raden u dan ook aan om eens een afspraak met uw dierenarts te maken als u merkt dat uw kat hier last van heeft. Deze zal u de juiste aanpak en medicijnen voorschrijven en verstrekken. Ondersteunende middelen kunt u hier bestellen.

Luchtweginfectie bij kat symptomen

De luchtwegen van kat of hond moeten net als die van mensen goed verzorgd worden. Als u dan ook merkt dat uw kat problemen heeft met de luchtwegen, dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk weer worden verholpen. Uw kat kan meerdere symptomen vertonen als er problemen zijn met de luchtwegen. De kat kan net als u gaan niezen of hoesten en algeheel lusteloos lijken. Eten zal met minder plezier gaan en uw kat zal vaker terug te vinden zijn in zijn mand. Merkt u dit bij uw kat, wacht dan niet met actie ondernemen, zodat uw kat zich snel weer de oude zal voelen.

Problemen met de luchtwegen van kat

Het is altijd mogelijk om uw kat ondersteunende medicijnen te geven die kunnen helpen bij het herstel. Bij Dierapotheker.nl hebben wij een assortiment aan deze verlichtende middelen voor uw kat klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens op uw gemak een kijkje te komen nemen in onze webshop als u de luchtwegen van uw kat wil ondersteunen. Deze producten kunnen mogelijk verzachten en verlichten.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
Prima!

Prima! Bestelling, netjes en correct afgeleverd.

Richard, 18-10-19 07:57
Probleemloze en snelle levering!

Probleemloze en snelle levering!

rose wiggers-findhammer, 21-06-19 08:21
Om 20.50 nog snel een bestelling gedaan…

Om 20.50 nog snel een bestelling gedaan en de andere dag om 12.30 bezorgd! Top!!

Anja , 10-10-19 14:26
snelle service top

snelle service top

Noordstrand, 07-10-19 19:30
Snelle levering

Snelle levering , voor de juiste prijs

Jack Willems, 19-06-19 05:38
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sensipharm Pulmitranq Kleine Huisdieren 90 tabletten
1-3 werkdagen
Gratis 21 Petpunten
Totaal 1 Artikelen

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips