Leveronsteking

Heeft uw kat een leverontsteking?

Als uw kat last heeft van een leverontsteking, dan kan hij of zij hier veel problemen mee hebben. Het is een pijnlijke ontsteking die uw kat kan belemmeren om normaal te functioneren. Het is dan ook goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen door de dierenarts. Natuurlijk ziet u zelf niet van de buitenkant dat uw kat problemen heeft met de lever. Houd daarom altijd goed in de gaten of uw kat zich anders gedraagt, minder eet, slomer is, moeilijker beweegt. Als u dusdanig grote veranderingen waarneemt in het gedrag, dan is een bezoekje aan de dierenarts absoluut een aanrader. Op Dierapotheker.nl verkopen wij de producten en voeding die u door uw dierenarts worden geadviseerd.

Een leverontsteking bij katten

Als u kat een leverontsteking heeft, dan is het heel belangrijk om hier zo snel mogelijk aan te laten doen. Er zijn gelukkig meerdere medicijnen te krijgen waarmee de klachten verlicht kunnen worden, en waarmee de ontsteking aangepakt kan worden. Maar het belangrijskte is dat uw dierenarts eerst de juiste diagnose stelt. Ook is er een breed aanbod aan supplementen die kunnen helpen, waarbij we ook speciale voeding in het aanbod hebben die speciaal is ontwikkeld voor de lever ondersteuning van katten. Een leverontsteking bij katten is een vervelend probleem, dat kan verergeren wanneer hier niet snel iets aan gedaan wordt. Wilt u hier meer over weten? Kom dan gewoon even in onze webshop kijken voor onze contactgegevens.

Een kat met leverontsteking helpen

Bij een leverontsteking uw kat helpen is gelukkig vaak mogelijk. Laat uw dierenarts de diagnose stellen en u de medicijnen en voeding voorschrijven waarmee u de leverontsteking aan kunt pakken. We raden u daarbij aan om niet te wachten als u merkt dat er iets mis is met uw kat. Het kan anders zomaar gebeuren dat de problemen verergeren. U wilt er toch ook voor zorgen dat uw kat zich snel weer beter voelt? Bij ons vindt u de producten van de dierenarts die ondersteuning kunnen brengen en ook voeding die kan helpen.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Snelle service

Snelle service. Dus geen enkele opmerking

M., 15-10-19 17:32
Snel en kompleet wat was afgesproken

Snel en kompleet wat was afgesproken, prima.

J. van Duijn, 30-09-19 14:23
een aanrader

alle gevraagde artikelen zaten netjes verpakt en alles is prima op tijd geleverd...

Lucie Volkaerts, 24-09-19 15:03
Supere service!

Supere service!

Klant, 12-11-19 08:52
Voor het eerst besteld

Voor het eerst besteld, een super snelle levering.

A van der Kaaden, 04-11-19 18:01
Totaal 4 Producten
Totaal 4 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Epato Plus
vanaf
€ 28,89
2-5 werkdagen
+40% Datumvoordeel
Uw korting -40%
Totaal 4 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips