Leveronsteking

Heeft uw kat een leverontsteking?

Als uw kat last heeft van een leverontsteking, dan kan hij of zij hier veel problemen mee hebben. Het is een pijnlijke ontsteking die uw kat kan belemmeren om normaal te functioneren. Het is dan ook goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen door de dierenarts. Natuurlijk ziet u zelf niet van de buitenkant dat uw kat problemen heeft met de lever. Houd daarom altijd goed in de gaten of uw kat zich anders gedraagt, minder eet, slomer is, moeilijker beweegt. Als u dusdanig grote veranderingen waarneemt in het gedrag, dan is een bezoekje aan de dierenarts absoluut een aanrader. Op Dierapotheker.nl verkopen wij de producten en voeding die u door uw dierenarts worden geadviseerd.

4.8 van de 5 uit 25.266 beoordelingen
Ik bestel hier al jaren altijd op tijd…

Ik bestel hier al jaren altijd op tijd en goede service en de prijs is ook een stuk voordeliger

Sandra, 09-11-19 07:56
Heel snel

Heel snel, zoals beloofd thuis geleverd!!!

Hans De Vries, 10-11-19 09:34
Snelle levering

Snelle levering

Bianca Brouwer, 24-06-19 21:37
Alles on orde en snelle levering

Alles on orde en snelle levering

Kris De Rore, 25-06-19 13:32
snelle levering.

snelle levering.

Jan, 28-09-19 17:08
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Epato Plus
vanaf € 29,25 € 27,83
1-3 werkdagen
Gratis 27 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Een leverontsteking bij katten

Als u kat een leverontsteking heeft, dan is het heel belangrijk om hier zo snel mogelijk aan te laten doen. Er zijn gelukkig meerdere medicijnen te krijgen waarmee de klachten verlicht kunnen worden, en waarmee de ontsteking aangepakt kan worden. Maar het belangrijskte is dat uw dierenarts eerst de juiste diagnose stelt. Ook is er een breed aanbod aan supplementen die kunnen helpen, waarbij we ook speciale voeding in het aanbod hebben die speciaal is ontwikkeld voor de lever ondersteuning van katten. Een leverontsteking bij katten is een vervelend probleem, dat kan verergeren wanneer hier niet snel iets aan gedaan wordt. Wilt u hier meer over weten? Kom dan gewoon even in onze webshop kijken voor onze contactgegevens.

Een kat met leverontsteking helpen

Bij een leverontsteking uw kat helpen is gelukkig vaak mogelijk. Laat uw dierenarts de diagnose stellen en u de medicijnen en voeding voorschrijven waarmee u de leverontsteking aan kunt pakken. We raden u daarbij aan om niet te wachten als u merkt dat er iets mis is met uw kat. Het kan anders zomaar gebeuren dat de problemen verergeren. U wilt er toch ook voor zorgen dat uw kat zich snel weer beter voelt? Bij ons vindt u de producten van de dierenarts die ondersteuning kunnen brengen en ook voeding die kan helpen.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips