Kat loops

Is uw kat loops?

Het is iets wat elke poes eigenlijk wel meemaakt. Loopsheid. Is uw kat loops, dan zult u merken dat het gedrag gaat veranderen en dat de aandacht van katers opeens volop aanwezig is. Maar wat kunt u eraan doen als uw kat loops is en u liever niet heeft dat hier kittens van komen? Bij Dierapotheker.nl hebben we meerdere producten klaarstaan om u en uw poes hierbij te helpen. Neem dan ook gewoon even een kijkje bij wat we allemaal verkopen op dit gebied. U helpt uw loopse kat dan om zonder problemen door de periode van loopsheid te komen.

Kat loops symptomen

Bij een kat die loops is symptomen ontdekken is niet zo heel moeilijk. Uw kat zal op een andere manier begin te mauwen en vooral de aandacht van katers gaan opzoeken. Dit is een natuurlijk proces, maar u kunt hier wel iets aan doen om het gedrag (en de gevolgen hiervan) in te tomen. Een loopse kat de hele tijd binnenhouden als deze gewend is om buiten rond te lopen is natuurlijk niet de beste oplossing, maar we hebben wel meerdere andere producten klaarstaan om uw loopse kat te helpen. Deze hebben we overzichtelijk voor u bij elkaar gezet in onze webshop, zodat u deze zonder problemen kunt vinden.

Wat te doen als uw kat loops is?

Als uw kat loops is kunt u de natuur natuurlijk haar gang laten gaan. Als u dit echter liever niet heeft, dan zijn er meerdere manieren om een en ander in te tomen. Bij Dierapotheker.nl vindt u hier de juiste producten voor. Onze webshop is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar we al sinds 1951 klaarstaan om uw kat met allerhande problemen te helpen. We hebben een breed scala aan producten klaarstaan waarmee u ervoor zorgt dat uw kat gezond en gelukkig zijn of haar leven doorkomt.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Bestelling gekregen op de aangegeven…

Bestelling gekregen op de aangegeven dag en tijd! Leuk dat er ook een paar honden koekjes bijzaten.

H. Kamp, 11-10-19 12:33
Snelle levering van goede producten…

Snelle levering van goede producten voor een lage prijs.

H.J. Bos, 12-11-19 07:52
Super opvolging van mijn bestelling

Super opvolging van mijn bestelling. Er wordt geleverd zoals het wordt vermeld maar dan wel met...

Felix Fraters, 29-09-19 18:57
Snelle levering en prijs

Snelle levering en prijs - kwaliteit verhouding is top.

M.J. Hermsen, 07-10-19 19:17
Snelle levering

Snelle levering

Bianca Brouwer, 24-06-19 21:37
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Medical Pet Shirt Kat
vanaf
€ 18,00
Op voorraad
Totaal 1 Producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips