Dwangvoeding

Dwangvoeding voor uw kat

Heeft uw kat dwangvoeding nodig? Is uw kat bijvoorbeeld ziek en eet hij daarom niet genoeg, of heeft hij een probleem met het gebit waardoor eten moeilijk is? Dan raden wij u aan om uw kat dwangvoeding te geven. Met dwangvoeding zorgt u ervoor dat uw kat toch de voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven. Als uw kat bijvoorbeeld aan moet sterken na een ziekte, dan is dwangvoer voor kat ook een optie. Wij verkopen spuiten waarmee u deze voeding eenvoudig aan uw kat kunt geven. Het is een effectieve manier om aan het welzijn van uw kat te werken.

Een kat dwangvoeding geven

Het is belangrijk dat een kat voldoende eet en ook altijd de juiste voeding binnenkrijgt. Als u merkt dat uw kat niet goed voor zichzelf zorgt op het gebied van voeding, of niet voor zichzelf kan zorgen, dan is het goed om hier een handje bij te helpen. Met dwangvoer uw kat verzorgen is iets wat soms nodig is. U kunt altijd even contact opnemen met uw dierenarts voor advies in deze. Hij kan u ook voorschrijven welke voeding het beste is en welke methode u hiervoor moet gebruiken. Zowel voeding als de spuiten die u hierbij kunt gebruiken bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Het beste dwangvoer voor kat

Het liefst zou u natuurlijk zien dat uw kat gewoon zelf zijn eten tot zich neemt, maar soms is dat om verschillende redenen niet mogelijk. Dan is het goed om uw kat een handje te helpen. Doe dit wel altijd in overleg met de dierenarts. Bij Dierapotheker.nl hebben we de voeding klaarstaan die er aan bijdraagt dat uw kat er snel weer bovenop kan komen. Wilt u hier advies over hebben? Ook wij vertellen u graag meer over de producten die we in het assortiment hebben. Zo zorgen we er samen voor dat uw kat straks de juiste voeding krijgt om goed aan te sterken.

4.8 van de 5 uit 30.329 beoordelingen
HIlls z/d Snel geleverd in prima…

HIlls z/d Snel geleverd in prima verzend-verpakking.

Berdientje, 24-06-19 05:33
Snel en correcte levering

Snel en correcte levering . Ik ben heel tevreden ! Ga volgende bestelling zeker weer doen !

Alie Denhollander, 10-11-19 20:27
Tevreden

Aanrader tevreden klant

Floortje, 08-10-19 09:30
Bestelling werd keurig volgende dag…

Bestelling werd keurig volgende dag geleverd!

Adriaantje van der Burgh, 24-06-19 15:21
Voor 16.00 besteld

Voor 16.00 besteld! Volgende dag in huis in keurige verpakking met een extra botje voor de hond!...

Dorothea, 29-09-19 17:40
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Spuit Eenmalig Gebruik 1 ml 3-delig HS doos
1-5 werkdagen
Totaal 1 Artikelen

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips