Cadeau

Geef uw kat een leuk cadeau

Katten zijn heerlijke huisdieren. Ze geven u liefde, zijn speels en avontuurlijk en hebben ook altijd een geheel eigen persoonlijkheid. Wat is er dan leuker om uw kat af en toe een cadeautje te geven? Katten kunnen dit altijd wel waarderen. Als u uw katten een cadeau wilt geven, dan kunt u ze bijvoorbeeld verrassen met een heerlijke, verantwoorde kattensnack, maar u kunt er ook voor kiezen om een speeltje aan uw kat te geven. Wat voor cadeau uw kat ook krijgt, let er op dat dit cadeaus zijn waar uw kat zonder zorgen van kan genieten. U vindt deze volop in het assortiment van Dierapotheker.nl.
4.8 van de 5 uit 25.378 beoordelingen
paket snel aangekomen thanks

paket snel aangekomen thanks

mirjam, 11-06-19 19:52
Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Jos vdh, 06-06-19 18:32
Prima service

Prima service. Vrijdagavond besteld. Zaterdag in huis!

Lia Van den Van den nouland, 08-10-19 17:41
Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

RH Matla, 05-11-19 12:54
Uitstekende service!

Uitstekende service!

E. De Ceulaer, 08-10-19 10:31
Totaal 3 artikelen
Totaal 3 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -15%
Anatomische Poster Kat
€ 21,19 € 18,01
1-3 werkdagen
Gratis 18 Petpunten
Uw korting -20%
Boekje Poeski en Moeski zoeken een thuis
Op voorraad
Gratis 9 Petpunten
Totaal 3 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

Het mooiste cadeau voor katten

Bij Dierapotheker.nl staan we altijd klaar voor het welzijn van uw katten, maar we vinden het ook belangrijk om producten te verkopen waar uw kat zich mee kan vermaken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u op dit gebied bij ons heeft? Dan raden wij u aan om gewoon eens in ons assortiment te komen kijken om te zien wat wij hier allemaal klaar hebben staan. Geeft u uw kat een cadeau, dan kunt u er op rekenen dat uw kat dit zal waarderen. De kattencadeaus die wij verkopen zijn verantwoord en goed voor de katten. Spelen is altijd goed, met een gezonde snack geeft u een goede aanvulling op het eetpatroon van uw kat.

Met een cadeau uw kat verrassen

Bent u op zoek naar een leuk katten cadeau waar u uw kat eens goed mee kunt verrassen? Neem dan vandaag nog een kijkje op Dierapotheker.nl. Onze webshop is de officiële webshop van Dierenartsenpraktijk Horst. We hebben onze praktijk al sinds 1951 en bieden hier al vele jaren de beste zorg die uw huisdier maar kan krijgen. We verkopen alle producten die wij aan onze patiënten aanbevelen ook in onze webshop, waar u alles eenvoudig kunt bestellen. Wij zorgen er daarna voor dat uw bestelling snel uw kant op wordt gestuurd.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips