Blaas en Nier

Een blaasontsteking bij een kat zelf behandelen

U kunt hier de supplementen voor de blaas en nier van uw kat bestellen. Er zijn verschillende middelen ter ondersteuning van de blaas en nier van uw kat.

4.8 van de 5 uit 25.655 beoordelingen
Snelle levering-ruim assortiment

Snel besteld, snel bezorgd. Ruim assortiment Goede prijs en goed verpakt.

Sjoerd, 14-10-19 12:08
Snelle en goede service

Snelle en goede service! Bestelling was keurig verpakt en ze hadden er nog wat lekkers voor de...

A.Smits, 23-06-19 07:25
Super tevreden snelle levering

Super tevreden snelle levering

Yvonne, 07-06-19 10:16
Heel snel

Heel snel, zoals beloofd thuis geleverd!!!

Hans De Vries, 10-11-19 09:34
Super tevreden snelle leveringen bij…

Super tevreden snelle leveringen bij vragen krijg je vlug antwoord

diane Bollen, 22-06-19 19:54
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Uripac TVM
vanaf € 19,95 € 19,00
1-3 werkdagen
Gratis 19 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Een blaasontsteking bij een kat zelf behandelen

Merkt u op een dag dat uw kat problemen heeft met de blaas of de nieren? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk mee naar de dierenarts te gaan. Deze problemen zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw kat lichamelijke ongemakken heeft, het kan ook zorgen voor onaangename geurtjes in huis. De dierenarts zal u dan naar alle waarschijnlijkheid een voeding, medicatie of supplementen voorschrijven waarmee u de blaasontsteking van de kat zelf kunt behandelen. U kunt bij een blaasontsteking uw kat met producten helpen, die u ook bij ons kunt bestellen. Zo helpt u uw kat bij het ongemak van de blaasontsteking. 

Medicatie voor nieren van kat

U wilt toch ook het beste voor uw kat? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huisdier altijd de best mogelijke verzorging krijgt. Ga als u merkt dat er iets mis is met uw kat altijd zo snel mogelijk naar de dierenarts voor een goede diagnose of advies. Bij Dierapotheker.nl kunt u dan eenvoudig de producten bestellen die u nodig heeft om uw kat zo goed mogelijk te ondersteunen. Het is daarbij belangrijk om altijd de juiste producten te gebruiken voor een zo optimaal mogelijke verzorging. Hierover kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen met ons. We staan altijd klaar om u het best mogelijke advies te geven.

Bij een blaasontsteking van kat medicatie gebruiken

Een blaasontsteking bij een kat gaat over het algemeen niet zelf over. Als u dan ook wilt dat uw kat zo snel mogelijk van de problemen af komt en weer kan genieten van zijn leven, dan raden we u aan om hier de juiste medicatie en voeding bij in te zetten. Altijd op advies van uw dierenarts. Supplementen en voeding voor de urinewegen en nieren van de kat kunt u krijgen bij uw dierenarts, maar ook op Dierapotheker.nl. Neem dan ook gewoon even een kijkje in ons assortiment, of bel of mail ons als u vragen heeft over bepaalde producten die wij verkopen. Wij helpen u graag bij de juiste keuze van supplementen en voeding voor de de blaasontsteking bij uw kat.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips