Ademfris

Mondspray voor uw kat kopen

Ook een kat kan wel eens mondwater nodig hebben. Dit is niet zozeer alleen maar bedoeld om de adem van uw kat fris te houden. Mondspray voor katten kunt u namelijk ook gebruiken om de tanden van uw kat mee te beschermen. Met mondspray uw kat helpen is bijvoorbeeld een goede manier om plak tegen te gaan en de tanden van uw kat eens grondig te verzorgen. Wilt u hier meer over weten? Wij staan altijd klaar om uw vragen over deze producten te beantwoorden. Ook als het gaat om de ademverfrisser voor kat die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan.
4.8 van de 5 uit 25.516 beoordelingen
Snelle levering.

Snelle levering.

Pien, 28-09-19 10:45
zeker beveel ik u aan

zeker beveel ik u aan

jan Dielemans, 07-06-19 20:34
Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Alleen jammer dat de opgebouwde punten alleen voor bepaalde producten gelden:

Hanneke Peters, 21-10-19 13:36
Goede service vlotte levering

Goede service vlotte levering

Desiree Neelen, 12-10-19 11:46
Probleemloze en snelle levering!

Probleemloze en snelle levering!

rose wiggers-findhammer, 21-06-19 08:21
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -5%
Bogadent Plaque Stop Kat 70 gram
Op voorraad
Gratis 14 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Eerder bekeek u:

Uw kat een frisse adem

Het kan heel belangrijk zijn voor uw kat om een goed verzorgd gebit te hebben. Katten gebruiken hun tanden namelijk niet alleen maar om te eten, maar ook om te jagen. Nu zitten we er misschien niet op te wachten dat een kat buiten vogels en muizen gaat jagen en deze tussen hun kaken gaan nemen, maar voor een kat is het wel belangrijk als deze mogelijkheid bestaat. Het kan best zijn dat u een kat heeft die graag in het zonnetje ligt te soezen, maar als de kans op een leuke jacht zich aandoet zal een kat dit over het algemeen niet laten zitten. Met mondspray een kat helpen is een goede manier om te helpen bij de verzorging van het gebit van uw kat.

Op zoek naar mondspray voor katten

Het klinkt misschien apart om met een mondspray uw kat te behandelen, maar toch is het een goed idee om dit eens te doen als u merkt dat uw kat problemen heeft met het gebit. U kunt dit bijvoorbeeld merken door de adem van de kat te ruiken, maar ook als het er op lijkt dat een kat pijn heeft bij het eten. We vertellen u graag meer over onze ademverfrisser voor kat, maar ook over de andere producten die wij voor uw huisdier klaar hebben staan.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips