Hydralac Huidconditioner Spray

Direct leverbaar
€ 16,75
€ 15,91

Inhoud:

Aantal

Gratis 15 Petpunten

  • 10047
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Hydralac spray van Maxani is een huidconditie spray voor dieren.

  • Hydralac is een olievrije spray die zorgt voor een soepele gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten.
  • Deze voedende huidconditioner dringt tot diep in de opperhuid door.
  • Naast het hydrateren en het voeden is de speciale formule samengesteld om schilfers te verwijderen, talg te reguleren en de bacteriegroei te verminderen.

Werking Hydralac

De werkzame stoffen bezitten hydraterende, antibacteriële, antimycotische eigenschappen. Hydralac spray vormt een zinvolle aanvulling op de behandeling met een dermatologische shampoo en is ook als monotherapie inzetbaar. De Hydralac spray mag niet worden uitgespoeld.  Hyaluronzuur versterkt de huidbarrière en houdt het vocht vast waardoor de huid gehydrateerd en verstevigd wordt. Tevens werkt het als een antioxidant dat de huid kalmeert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Ureum dringt diep in de opperhuid door en heeft een keratolytische en vochtinbrengende werking waardoor overmatige huidschilfers verdwijnen. Zinkgluconaat remt en reguleert de talgproductie en is dus een belangrijk bestanddeel voor de seborroïsche huid. Zink is tevens belangrijk voor het behoud van een goede balans van de huidbarrière. Acidum lacticum voorkomt hyperkeratose en samen met Benzalkonium chloride geeft het de Hydralac spray een milde antiseptische werking. 

Indicatie Hydralac

Droge huid, atopische huid en seborroïsche huid. Tevens geschikt voor keratolytische stoornissen: primaire seborroe, Ichthyosis, Sebaceous adenitis. Of als conditioner na het gebruik van uitdrogende (medicinale) shampoos zal de Hydralac spray de huid voeden, kalmeren en verzorgen.  

Gebruik 

Spraymethode: Terwijl u met de hand of met de kam het haar aan de kant duwt, sprayt u de hele huid grondig in met Hydralac spray. Masseer het zachtjes in en borstel of kam daarna nog luchtig door. Laat het dier opdrogen zonder uitspoelen, föhnen of afdrogen.  Naspoel methode: Gebruik Hydralac als naspoeling na het wassen met een medicinale shampoo. Verdun de Hydralac 1 op 10 (dus bijvoorbeeld 50 ml met 500 ml) lauwwarm water. Gebruik deze verdunning als naspoeling op een reeds afgedroogde vacht. Verdeel de naspoeling over de huid en laat de het dier opdrogen zonder uitspoelen, föhnen of afdrogen. 

Dosering en toepassing

Schudden voor gebruik. Hydralac spray kan dagelijks worden gebruikt op droge en vochtige huid.

Contra-indicatie

Niet te gebruiken als het dier overgevoelig is voor één van de bestanddelen.

Let op

Niet sprayen in de buurt van de ogen. Bescherm de ogen met de hand en breng eventueel de Hydralac aan met een doordrenkt watje. Als de Hydralac in de ogen komt dienen de ogen direct overvloedig te worden uitgespoeld met water. 

Samenstelling

Aqua, Propylene glycol, Urea, Glycerin, Benzalkonium chloride, Lactic acid, Soidium hyaluronate, Zinc gluconate.

Houdbaarheid en bewaren

Bewaren op kamertemperatuur (15-25°C); niet in de koelkast. Uiterste gebruiksdatum: op de fles. Na opening 6 maanden houdbaar. Sluit de fles na gebruik goed af. Bewaren buiten het bereik van kinderen. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Specificaties

Productnr.: 10047
Behandelsoort: Spray

Overtuigd van uw keuze?

Hydralac Huidconditioner Spray

Hydralac Huidconditioner Spray
Direct leverbaar
€ 16,75
€ 15,91

Inhoud:

Aantal

Gratis 15 Petpunten

  • 10047
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Laatst bekeken