Vlooienpoeder hond

Vlooienpoeder gebruiken tegen vlooien bij uw hond

Het is heel belangrijk om uw hond meteen te helpen als er een probleem is waar hij of zij mee worstelt. Het is namelijk altijd mogelijk dat een klein probleempje snel een groter probleem wordt als u hier niks aan doet. Neem bijvoorbeeld vlooien. Uw hond kan helemaal gek worden van de jeuk en zichzelf tot bloedens toe krabben en bijten als hij geplaagd wordt door vlooien. Dit is helemaal niet nodig, want er zijn in onze webshop namelijk meerdere producten te koop om op efficiente wijze een einde te maken aan dit probleem. Bij Dierapotheker.nl hebben wij de beste producten op dit gebied voor u klaarstaan.

Met vlooienpoeder uw hond helpen

We verkopen vlooienmiddelen voor honden in verschillende uitvoeringen. U kunt eenvoudig en op uw gemak even kijken in onze webshop om te zien welk vlooienmiddel het beste op uw wensen aansluit. Bijvoorbeeld een anti-vlooienmiddel in poedervorm is een probaat middel om een einde te maken aan de problemen met vlooien bij uw hond. U kunt dit product eenvoudig en voordelig bij ons bestellen. 

Vlooienpoeder voor honden kopen

Als u met een vlooienpoeder uw hond wilt helpen, dan neemt u gewoon even een kijkje in ons assortiment. We verkopen namelijk een groot aantal verschillende producten in onze webshop, die allemaal zijn bedoeld om uw hond zich zo fijn mogelijk te laten voelen. Onze webshop is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar al sinds 1951 honden van hun problemen af worden geholpen. We hebben alle producten voor u klaarstaan die u maar nodig kunt hebben om uw hond van een groot aantal kwaaltjes en problemen af te helpen.

4.8 van de 5 uit 34.973 beoordelingen
Vlotte levering en een duidelijke…

Vlotte levering en een duidelijke website.

Marja, 28-09-19 14:17
Prima webwinkel

Prima webwinkel, jammer dat Post NL met pakjes voor de brievenbus soms 4 dagen nodig heeft om het...

Robert Wijnen, 07-06-19 06:04
paket snel aangekomen thanks

paket snel aangekomen thanks

mirjam, 11-06-19 19:52
Prima service

Prima service

Flip van Rijen, 11-10-19 10:06
Tevreden over product

Tevreden over product

A Lamers, 25-09-19 07:32
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Pak uw extra Vlodeel
Uw korting -5%
Finecto+ Dog 300 gram
€ 42,94 € 40,79
Op voorraad (1-2 werkdagen)
Totaal 1 Artikelen

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips