Veiligheid

Een veiligheidsvest voor uw hond

Heeft u een hond die u graag mee wilt nemen op vakantie? Dan is het heel belangrijk dat u producten meeneemt voor de verzorging van uw hond. We hebben het dan bijvoorbeeld over speciale voeding als uw hond dit nodig heeft, of over medicatie. Maar stel dat u naar een plek gaat waar veel water is. Misschien gaat u met een boot op reis? Dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hond op deze reis ook altijd veilig is. Met een veiligheidsvest uw hond beschermen is dan een goed idee. Natuurlijk kan uw hond zelf ook zwemmen, maar een beetje extra bescherming kan in een dergelijk geval nooit kwaad.

Een honden veiligheidsvest kopen

Met een veiligheidsjas uw hond beschermen is altijd een goed idee. Per slot van rekening is het zo dat honden wel goed kunnen zwemmen, maar als er iets op open water gebeurt is het goed als er extra bescherming is. Bij Dierapotheker.nl vindt u altijd een veiligheidsvest voor hond waarbij u er op kunt rekenen dat dit helemaal veilig is. Een honden veiligheidsvest is namelijk een product dat er helemaal op is afgestemd om uw hond die bescherming te bieden die hij of zij nodig heeft. Met een veiligheidsjas uw hond beschermen, maar heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Het beste honden veiligheidsvest

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw hond de best mogelijk bescherming en verzorging geeft. Bij Dierenartsenpraktijk Horst zijn we daarom ook deze webshop begonnen. We willen het graag mogelijk maken dat u altijd de beste producten voor uw hond of ander dier in huis kunt halen. De producten die u in onze webshop kunt kopen zijn dezelfde producten die we ook in onze behandelkamer aan u aanbevelen.

4.8 van de 5 uit 28.048 beoordelingen
Snelle levering!

Snelle levering!

Jan Kersten, 30-09-19 17:20
Supere service!

Supere service!

Klant, 12-11-19 08:52
Super tevreden snelle levering en…

Super tevreden snelle levering en correct. Top

JE, 19-10-19 11:22
snel

snel en juist

Anna Wens, 09-06-19 16:52
Alles volgens wens verlopen

Alles volgens wens verlopen

Andy Valentinus A Corvers, 10-06-19 18:35
Totaal 2 artikelen
Totaal 2 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -10%
Charly Reflecterende Jas Hond
vanaf € 31,15 € 28,04
Op voorraad (1-2 werkdagen)
Gratis 28 Petpunten
Totaal 2 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips