Hond

Thundershirt

Een Thundershirt voor uw hond

Heeft u een hond die veel last heeft van angsten en stress? Dit kan zich dan bij de hond uiten in trillen, hijgen of veel blaffen. Als u hier iets aan wilt doen, dan hebben we bij Dierapotheker.nl een groot aantal producten voor u en uw hond klaarstaan. Neem bijvoorbeeld het zogeheten Thundershirt. Met een Thundershirt uw hond helpen is een probate manier om de hond zich rustiger te laten voelen. Het shirt sluit nauw om de hond heen en helpt zo bijvoorbeeld tegen het trillen. Dit shirt is geen mode accessoire, het is echt een effectief middel om ervoor te zorgen dat uw hond zich rustiger voelt.

Het Thundershirt voor honden

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hond zich prettig voelt. Het is mogelijk dat honden last hebben van angsten en stress en dat ze zich daarom niet helemaal prettig voelen. Met de producten die wij in het assortiment hebben staan hoeft u zich daar niet langer bang om te maken. Geef uw hond een Thundershirt en u zult merken dat de klachten al snel verminderen. Misschien zullen andere mensen raar opkijken als ze uw hond met een shirt zien lopen, maar het belangrijkste is dat uw hond zich er beter bij gaat voelen. Het Thundershirt voor honden is bij ons in verschillende maten te verkrijgen.

Met een Thundershirt uw hond helpen

Geef uw hond een Thundershirt als u wilt dat deze zich een stuk rustiger gaat voelen. Het is een van de vele probate middelen die u terug kunt vinden in de webshop van Dierapotheker.nl. Onze webshop is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, een praktijk waar al sinds 1951 mensen werken die hart voor dieren hebben. Het is daarbij altijd heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste producten aanschaft, zodat uw hond of ander huisdier ook echt baat bij heeft. We helpen u graag bij het helpen van de juiste producten om uw hond mee te helpen.

4.8 van de 5 uit 39.096 beoordelingen
Keurig verpakt

Keurig verpakt! op tijd bezorgd ,en zelf nog een paar koekjes voor de hond.

Janneke Van Riezen, 09-10-19 15:59
Prima service en mooie producten

Goede producten en keurige levering

peter van geene, 23-09-19 14:38
Snelle service prijs kwaliteit goed

Snelle service prijs kwaliteit goed

Marcel Briels, 22-06-19 09:52
Goed product.

Ik heb via Dierapotheker.nl kippenvoer voor oudere kippen gekocht en ben tevreden over het product

Runningwoman, 05-11-19 12:16
Prima snelle levering

Prima snelle levering. Netjes verpakt

natasja damen, 22-06-19 12:27
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Thundershirt Hond
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
Totaal 1 Producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips