Spiermassa opbouwen

Spiermassa opbouwen bij uw hond

Kan uw hond wel wat extra spiermassa gebruiken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens bij Dierapotheker.nl te komen kijken. Maar belangrijker, ga er op uit met uw hond. De beste manier om spieren te laten groeien is beweging. Dus gun dat uw hond en ga bijvoorbeeld met hem op een training of speciale cursus. Maar gewoon een ritje naar het bos en lekker rennen in de losloop gebieden is het natuurlijk helemaal! Daarbij zijn er supplementen die uw hond daarbij kunnen ondersteunen. We hebben hier een aantal producten in het assortiment klaarstaan, waarmee u uw hond kan helpen. Verwacht niet dat de spiermassa hierdoor snel zal toenemen, het werkt meer ondersteunend bij de oefeningen. De spieropbouw bij hond is heel belangrijk, aangezien uw hond zich prettiger voelt met goede spieren. Wanneer uw hond plots veel spiermassa verliest dan neemt u uiteraard contact op met uw dierenarts.

De spieren van uw hond opbouwen

Spiermassa opbouwen bij hond is iets waar u misschien niet eerder over heeft nagedacht. Toch kunnen heel wat klachten die uw hond kan hebben voorkomen worden als u ervoor zorgt dat de spiermassa van uw hond vitaal is. U zou het hier eens over kunnen hebben met uw dierenarts. Deze kan u adviseren of het bij uw hond noodzakelijk is dat er aan de spiermassa wordt gewerkt. Indien dit nodig is, dan zijn er supplementen voor de spieren die kunnen ondersteunen. Deze bevatten bijvoorbeeld magnesium en calcium en vitaminen. Vooral voor de senior hond kan dit helpen bij bewegen en vitaal blijven.

Spiermassa opbouwen bij hond  

Een beetje extra spiermassa kan nooit kwaad bij uw hond. Als de spieren van uw hond niet genoeg zijn ontwikkeld, dan zou dit zelfs noodzakelijk kunnen zijn. Meer bewegen helpt dan het beste. Niets beter dan dat. In ons assortiment vindt u daarnaast ook nog een aantal andere producten om de ontwikkeling van uw hond mee te ondersteunen. Dierapotheker.nl is de webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, waar u de beste producten vindt voor de verzorging en ondersteuning van uw hond.

4.8 van de 5 uit 37.144 beoordelingen
Ik ben super tevreden met de levering…

Ik ben super tevreden met de levering van dit product. Snel bezorgt, heel attent dat er...

Nina Bresser, 14-10-19 11:49
Snel geleverd

Snel geleverd, tevreden klant!

Ank nogwat, 27-09-19 08:00
Super!!

Heel tevreden, prima service, levering netjes op tijd....en veruit de goedkoopste in diverse...

Martine Polus, 08-10-19 18:26
Snelle levering

Snelle levering, overzichtelijke en duidelijke beschrijvingen van de medicatie op de web site....

Albert Verbiesen, 08-10-19 19:10
Top service!!!

Top service!!!! 20.58 uur mijn bestelling gedaan en toch gewoon de andere dag keurig op tijd...

Manuela de Vos, 09-11-19 20:32
Totaal 3 Producten
Totaal 3 Producten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 3 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips