Tablet en Brok

Een slijmoplosser voor uw hond

Merkt u dan uw hond last heeft van overtollig slijm? Dit kan de hond belemmeren in het genieten van zijn of haar leven. Neem contact op met uw dierenarts. We raden u dan ook aan om met een slijmoplosser uw hond te verlichten. U vindt slijmoplossers voor hond in het assortiment van Dierapotheker.nl. Wij hebben een groot aantal producten klaarstaan waarmee u er voor zorgt dat uw hond zich weer opgeluchter kan voelen. De slijmoplosser voor honden is slechts een van de vele producten waarmee wij u kunnen helpen. Neemt u anders gerust even een kijkje wat wij in ons assortiment allemaal te koop hebben.

Een slijmoplosser voor honden gebruiken

Met een slijmoplosser uw hond helpen is iets wat altijd mogelijk is als u deze online koopt bij Dierapotheker.nl. Wij hebben namelijk het ruimste assortiment producten voor uw hond online staan. Alles wat u voor het welzijn van uw hond maar nodig kunt hebben is bij ons te krijgen. Wij zorgen ervoor dat de producten die u normaal gesproken bij de dierenarts krijgt ook eenvoudig bij u thuis worden afgeleverd. Wij zijn de webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, u kunt er bij ons dan ook op rekenen dat we een gedegen kennis hebben van alle producten die wij verkopen.

Met slijmoplossers uw hond helpen

Als u een hond heeft die last heeft van overtollig slijm, dan moet u niet te lang wachten met het helpen van uw trouwe viervoeter. Neem contact op met uw dierenarts. Als u bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U kunt er dan op rekenen dat uw hond zich snel weer beter gaat voelen. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u een vraag heeft over een van de producten in ons assortiment. We helpen u graag verder en staan ook klaar om u op dit gebied het beste advies te geven.

4.8 van de 5 uit 36.996 beoordelingen
Snelle en goede service

Snelle en goede service! Bestelling was keurig verpakt en ze hadden er nog wat lekkers voor de...

A.Smits, 23-06-19 07:25
Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Dellen, 14-10-19 10:23
Super!!

Heel tevreden, prima service, levering netjes op tijd....en veruit de goedkoopste in diverse...

Martine Polus, 08-10-19 18:26
Bestelling werd keurig volgende dag…

Bestelling werd keurig volgende dag geleverd!

Adriaantje van der Burgh, 24-06-19 15:21
Live gechat,en goed geholpen.

Live gechat,en goed geholpen. En mede daar door een bestelling geplaatst. En de andere dag binnen...

a.m verhoeven, 12-11-19 11:03
Totaal 2 Artikelen
Totaal 2 Artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Uw korting -3%
Groene Os Luchtwegkruiden Forte Hond & Kat 300 gram
Op voorraad
Totaal 2 Artikel

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips