Sanimed hondenvoer

De beste hondenvoeding van Sanimed

Bent u op zoek naar de juiste voeding voor uw hond? Voeding die niet alleen lekker is, maar die ook is afgestemd op de specifieke wensen van uw hond? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen in het assortiment van Dierapotheker.nl. Wij hebben meerdere soorten dierenvoeding van de dierenarts voor u klaarstaan om bij u thuis te bezorgen. Neem bijvoorbeeld Sanimed hondenvoer. Dit is een soort hondenvoeding die speciaal is gericht op honden met speciale wensen. Sanimed is alleen verkrijgbaar bij de dierenarts.

Sanimed hondenvoeding kopen bij Dierapotheker.nl

Dierapotheker.nl is een webshop die er helemaal op is gericht om uw hond de best mogelijke voeding aan te bieden. Het voer van Sanimed is ontwikkeld door Prof. Dr. Ir. Anton Beynen. Hij heeft het voer afgestemd op de levensfase van de hond op basis van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen met bewezen effectiviteit. Daarbij is het speciale Sanimed dieetvoer zo samengesteld dat het inspeelt op de karakteristieke eigenschappen van de aandoening die de hond heeft. Dit voer kan uw dierenarts adviseren en u kunt het hier bij Dierapotheker.nl bestellen.

Sanimed hondenvoeding in alle soorten 

Er zijn heel wat verschillende soorten hondenvoer van Sanimed te krijgen. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hond precies de juiste voeding krijgt, die helemaal op hem is afgestemd. U vindt bij onze producten uitgebreide informatie over de voeding, maar uw dierenarts is degene die het beste kan bepalen welk voer het beste bij uw hond past. Vraag uw dierenarts dan ook om advies. Wij bezorgen de Sanimed voeding bij u thuis en u kunt bij ons de bestel reminder gratis instellen zodat u altijd op tijd het voer voor uw hond in huis heeft.

4.8 van de 5 uit 37.100 beoordelingen
Tevreden

Aanrader tevreden klant

Floortje, 08-10-19 09:30
Prima levering en snel in huis.

Prima levering en snel in huis. Fijn dat het met brievenbuspost is gekomen, hoefde ik er niet op...

Mo, 25-09-19 16:54
snelle levering

snelle levering, maar ergens anders toch goedkoper

rob nieuwenhuizen, 10-06-19 17:49
Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Jos vdh, 06-06-19 18:32
bestelling zoals beloofd tijdig en…

bestelling zoals beloofd tijdig en correct ontvangen

Christiane Vertommen, 30-09-19 18:45
Totaal 20 Artikelen
Totaal 20 Artikelen
Totaal 20 producten

Eerder bekeek u

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips