Onstekingsremmer

Ontstekingsremmers voor uw hond kopen?

Heeft uw hond pijn doordat hij of zij ergens een ontsteking heeft? Dan raden wij u aan om uw dierenarts te bezoeken. De dierenarts kan eventueel een pijnstiller of ontstekingsremmer voorschrijven en verstrekken. Daarbij kan vaak een natuurlijk supplement uw hond ondersteunen. Wij hebben een ruim assortiment ondersteunende producten voor u klaarstaan, waar uw hond mogelijk profijt van kan hebben. Zo verkopen wij bijvoorbeeld natuurlijke ondersteuning van de Groene Os, Phytonics, Doils en Puur voor uw hond, waarmee u uw hond kan helpen zich prettiger te voelen. Natuurlijke ondersteuning voor honden kopen doet u eenvoudig bij Dierapotheker.nl. We hebben al onze producten voor u bij elkaar gezet, zodat u snel kunt vinden wat u nodig heeft.

4.8 van de 5 uit 25.211 beoordelingen
al jarenlang klant van deze webshop

al jarenlang klant van deze webshop. Lage verzendkosten en snelle levering.

Klant, 09-06-19 07:40
snel en goed geleverd

snel en goed geleverd, top

Jee wee, 15-10-19 17:01
Duidelijke site en bestelling op tijd…

Duidelijke site en bestelling op tijd in huis

De Ruijter, 08-06-19 10:41
zeer tevreden

Goed service met zelfs nog iets lekkers voor de hond erbij! ?

Liesbeth , 22-06-19 12:38
fijne site om te bestellen en…

fijne site om te bestellen en duidelijk. Goede prijzen en snelle levering van de artikelen.

annette, 12-10-19 15:56
Totaal 0 artikelen
Totaal 0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Totaal 0 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

De beste medicijnen voor uw hond

U wilt als eigenaar natuurlijk graag zorgen dat uw hond helemaal in orde is. Per slot van rekening is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hond zich altijd helemaal happy voelt. Vaak is het niet moeilijk om uw hond zich beter te laten voelen. Het is dan alleen zaak dat u uw hond de juiste middelen en aandacht geeft. We geven u hier uiteraard graag advies voor. Heeft u ergens anders goed advies ingewonnen en heeft u nu een speciaal ondersteunend middel nodig? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben al onze producten hier overzichtelijk voor u bij elkaar gezet.

De beste ontstekingsremmers voor honden

Heeft uw hond last van een ontsteking? Dan kunt u vaak een zwelling, roodheid en ook pijn waarnemen bij de hond. De dierenarts is dan de aangewezen persoon om te constateren wat te doen met die ontsteking. De dierenarts stelt de diagnose en schrijft eventueel een pijnstiller en ontstekingsremmer voor. Geregistreerde ontstekingsremmers zijn receptplichtig en mogen dan ook niet online gekocht worden. Wel online verkrijgbaar zijn de natuurlijke ondersteunende middelen voor uw hond die uw dierenarts mogelijk ook adviseert. Het is dan belangrijk om deze natuurlijke producten te kopen op een plek die betrouwbaar is. We hebben het dan natuurlijk over Dierapotheker.nl. Wij begonnen al in 1951 met een dierenapotheek in Horst en hebben door de jaren heen een enorme schat aan ervaring opgedaan. We vertellen u graag meer over de producten die wij in onze webshop verkopen. Als u een bestelling bij ons maakt kunt u er op rekenen dat deze snel en veilig uw kant op wordt gestuurd.

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips