Het beste nierdieet voor uw hond

Als u vermoedt dat uw hond last heeft van zijn of haar nieren, dan is het verstandig om hier naar te laten kijken. U gaat natuurlijk langs bij uw dierenarts om uw hond te laten onderzoeken en hij kan u vertellen wat uw hond makeert. Is de diagnose nieraandoening inderdaad gesteld dan kan uw dierenarts speciale nierdieet voeding adviseren. Deze speciale voeding voor de hond met nierproblemen vindt u bij Dierapotheker.nl. We hebben in ons assortiment namelijk meerdere producten op dit gebied voor uw hond klaarstaan. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even op uw gemak een kijkje te nemen in ons assortiment. 
4.8 van de 5 uit 22.264 beoordelingen
alles oké

alles oké wij zijn tevreden

Klant, 12-06-19 14:58
Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Alleen jammer dat de opgebouwde punten alleen voor bepaalde producten gelden:

Hanneke Peters, 21-10-19 13:36
Hij is makkelijk in gebruik

Hij is makkelijk in gebruik, leest snel af!

Elly Schep, 08-10-19 08:57
snel

snel en juist

Anna Wens, 09-06-19 16:52
Positieve ervaring.

Zeer snel geleverd, overzichtelijke website, groot assortiment, positieve eerste aankoop.

Erik Verschraegen, 18-10-19 18:06
Totaal 0 artikelen
Totaal 0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 artikelen

Onze merken

Laatst bekeken

De beste niervoeding voor hond

Als u op zoek bent naar voeding om uw hond te helpen met nierproblemen, dan bent u nu in de juiste webshop aangekomen. Bij ons vindt u namelijk de beste producten voor de verzorging van uw hond, maar ook voor andere huisdieren. Dierapotheker.nl is de webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, een dierenartsenpraktijk die al sinds 1951 actief is. Wij weten veel van dierenwelzijn en willen onze kennis op dit gebied heel graag met u delen. Vandaar ook dat wij onze webshop voor u hebben opgezet, zodat u er zeker van kunt zijn dat u eenvoudig en voordelig de beste producten voor de verzorging van uw hond kunt bestellen.

Met niervoeding uw hond helpen

Het is belangrijk om uw hond altijd de best mogelijke voeding aan te bieden, waar hij of zij zich het beste bij voelt. Vandaar ook dat wij een ruim assortiment diervoeding bij elkaar hebben staan die er specifiek op is gericht uw hond met bepaalde problemen te helpen. Met een door uw dierenarts voorgeschreven nierdieet uw hond helpen is bijvoorbeeld een van de mogelijkheden die u bij ons heeft. Als u hier meer over wilt weten kunt u altijd even op onze website kijken, maar u kunt ook contact met ons opnemen. Mocht u in de buurt van Horst wonen kunt u natuurlijk ook altijd even bij onze praktijk langskomen om u daar goed te laten informeren.

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips