Bed en Deken

De beste bedden voor uw hond

Wist u dat een hond zeker 15 uur per dag slaapt? Honden houden ervan om lekker te slapen. Ze hebben dit ook nodig, het is daarom heel belangrijk dat u er voor zorgt dat uw hond een goede plek heeft om af en toe een dutje te doen. Een hondenmand is een goede keuze, maar een hondenbed begint ook steeds meer aan populariteit te winnen. Vandaar ook dat we u aanraden om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Dierapotheker.nl als u op zoek bent naar een goed bed voor hond. We hebben de meest comfortabele bedden klaarstaan, die daarnaast ook nog allerhande andere voordelen met zich meebrengen.
4.7 van de 5 uit 22.755 beoordelingen
Supersnelle verzending (zoals altijd!)n…

Supersnelle verzending (zoals altijd!)n mooie aanbieding.

Klant, 23-06-19 19:58
Snel geleverd

Snel geleverd

Liek Douma, 08-06-19 10:31
Alles volgens wens verlopen

Alles volgens wens verlopen

Andy Valentinus A Corvers, 10-06-19 18:35
goede service snelle levering

goede service snelle levering

j denissen, 05-11-19 19:05
100% tevreden

Alles is heel correct verlopen ! Zeer tevreden !

Dominique, 19-10-19 17:50
Totaal 27 artikelen
Totaal 27 artikelen
2 van 2 pagina's
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Uw korting -5%
NML Health bed Comfort dry matras met Zilver cover 118x74cm
1-3 werkdagen
Gratis 100 Petpunten
Uw korting -5%
Thermo Control verwarmingsmat 55x80 cm
Direct leverbaar
Gratis 236 Petpunten
Totaal 27 artikelen
2 van 2 pagina's

Onze merken

Laatst bekeken

De mooiste hondenbedden bij elkaar

Voor die mooie hondenbedden neemt u gewoon even een kijkje op Dierapotheker.nl. We hebben hier de beste bedden, kussens en dekens voor uw hond bij elkaar staan. Het is heel belangrijk om een goed bed voor uw hond te kopen als u op zoek bent naar een hondenbed. Het moet comfortabel zijn, goede ondersteuning bieden maar ook makkelijk schoon te maken zijn. De bedden die wij in ons assortiment hebben staan voldoen aan alle eisen die u er maar aan kunt stellen. Vandaar ook dat u het beste eens bij ons kunt kijken als u een echt goed bed zoekt voor uw hond.

Een mooi bed voor uw hond

Wilt u een mooi hondenbed kopen waarvan u zeker bent dat uw hond hier van gaat genieten? Bij Dierapotheker.nl vindt u deze bedden, maar ook een groot aantal andere producten voor uw huisdier. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld medicijnen en speciale voeding, maar ook allerhande andere producten. Dierapotheker.nl is de webshop van Dierenartsenpraktijk Horst, waar u al sinds 1951 terecht kunt voor de beste verzorging van uw huisdier. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, ook voor vragen over de bedden die wij in ons assortiment hebben.

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips