Hill's Metabolic Plus Mobility Canine Hondenvoer

3-6 werkdagen
€ 40,95
€ 32,76

Inhoud:

Aantal
P Gratis 32 Petpunten
  • 6492
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Het Hill's Prescription Diet Metabolic Plus Mobility is aanbevolen voor de ondersteuning van het metabolisme van gewrichten bij osteoartritis bij volwassen honden, bij honden met overgewicht en obesitas en bij gewichtsbehoud na gewichtsverlies.

 

Video

  • Vermindert het lichaamsgewicht met 13% binnen 60 dagen.
  • Verbetert de beweeglijkheid binnen 21 dagen.
  • Klinisch bewezen voeding die het leven van uw hond verrassend kan veranderen.

Hill's Prescription Diet Metabolic Plus Mobility is de allereerste klinisch bewezen voeding samengesteld voor twee gelijktijdig voorkomende aandoeningen

Overgewicht leidt vaak tot allerlei gezondheidsproblemen. Zo krijgen honden met overgewicht sneller last van gewrichtsproblemen. Daarnaast zal een hond met gewrichtsproblemen minder actief zijn en minder energie verbruiken, wat weer tot overgewicht leidt. Kortom, overgewicht en gewrichtsproblemen zijn aandoeningen die vaak tegelijkertijd voorkomen. Speciaal voor deze twee gelijktijdig voorkomende aandoeningen is er nu Hill's Prescription Diet Metabolic Plus Mobility.

Gewrichtsverzorging

 Voeding waarvan klinisch is bewezen dat het het vermogen van uw hond om te lopen, te rennen en te springen ondersteunt in slechts 21 dagen.
 Helpt de vicieuze cyclus van osteoartritis te doorbreken en is een alternatief voor glucosamine- & chondroïtinesupplementen.
 Het gebruik van EPA voor het behoud van gezond kraakbeen bij de hond illustreert het leiderschap van Hill’s bij het verrichten van pionierswerk op het gebied van de vetzuurtechnologie.
 Het gebruik van een vershoudverpakking om vetzuren te conserveren en de kwaliteit te behouden.

Gewichtscontrole

 Voeding waarvan klinisch is bewezen dat het het lichaamsgewicht met 13% vermindert in 60 dagen.*
 88% van de dieren die deze voeding kreeg, verloor gewicht in thuisomstandigheden in twee maanden.*
 Van het voedingsprofiel van Metabolic + Mobility is klinisch bewezen dat het gebruik maakt van het unieke energieverbruik van de hond. Het activeert het natuurlijk vermogen van het lichaam om overmatig lichaamsvet te verbranden en het calorieverbruik te beïnvloeden.
 Voeding waarvan klinisch is bewezen dat het voorkomt dat het huisdier na het afvallen weer aankomt. *
 Wanneer een gezond gewicht is bereikt, moeten de voedingshoeveelheden worden aangepast om het ideale gewicht te behouden.

Er kan overgeschakeld worden naar Hills Prescription Diet Canine J/D Reduced Calorie als het ideale gewicht met succes wordt behouden

Niet aanbevolen voor katten, pups, drachtige of zogende teven.

Ingrediënten droogvoer

Met eiwit van een hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
Met kip: tarwe, maïsglutenmeel, erwtenmeel, lijnzaad, kip- (11%) en kalkoenmeel, eiwithydrolysaat, tomatenpuree, cellulose, gedroogde bietenpulp, visolie, kokosnootolie, mineralen, L-lysine, DL-methionine, gedroogde wortelen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), taurine, hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine), sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst.

De Hill’s Prescription dieetvoeding is specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Zo kan deze voeding optimaal worden ingezet bij uw huisdier.

Voordat u dit dieetvoer koopt, horen wij dan ook graag of u het volgende bevestigt:

  • Een dierenarts heeft mijn huisdier onderzocht en op basis van zijn diagnose dit dieetvoer aanbevolen.
  • Ik begrijp en ben akkoord dat ik minstens om de 6 maanden advies vraag aan mijn dierenarts over het gebruik van deze voeding bij mijn huisdier.
  • Wanneer de toestand van mijn huisdier op enige manier zou verslechteren dan vraag ik mijn dierenarts direct om advies.

Specificaties

Productnr.: 6492
Aandoening/orgaan: Gewrichten

Overtuigd van uw keuze?

Hill's Metabolic Plus Mobility Canine Hondenvoer

Hill's Metabolic Plus Mobility Canine Hondenvoer
3-6 werkdagen
€ 40,95
€ 32,76

Inhoud:

Aantal
P Gratis 32 Petpunten
  • 6492
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Mogelijk iets voor uw dier?

Uw korting -5%
Uw korting -5%

Eerder bekeek u: