Eukanuba Dog Teckel 7.5 kg

Dit product is niet leverbaar.
  • 7826
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €49,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet langer beschikbaar. Onze overige Eukanuba hondenvoeding vindt u hier

Elk ras is op zijn eigen manier bijzonder. Daarom verdient uw maatje 100% complete, premium voeding die speciaal is samengesteld voor teckels en hem elke dag nét die extra stap laat zetten.

  • Aanbevolen voor: Volwassen Teckel (1+ jaar).
  • Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat.
  • Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp.
  • Met extra essentiële mineralen om de tandsteenvorming en plaque te verminderen en sterke tanden te behouden (vs. Volwassen Kleine Rassen).
  • Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine.
  • Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen.
  • Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren.

Beste voeding voor teckels

Ieder ras is bijzonder – en uit al die rassen hebt u de metgezel gekozen die perfect bij u past. Honden zoals teckels zijn niet groot, maar zijn wel groots als metgezel. EUKANUBA Volwassen droog hondenvoer voor teckels is een premium voeding die is samengesteld om uw hond te helpen het fantastische dier te blijven dat hij is. Het bevat L-carnitine voor minder lichaamsvet en een optimaal gewicht met een zo laag mogelijke belasting van de gewrichten terwijl de opbouw van soepele spieren wordt bevorderd, en natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat voor gezond kraakbeen en gezonde gewrichten. Prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp helpen verder bij een gezonde spijsvertering voor uw hond en een optimale opname van voedingsstoffen. Verder is kip onze belangrijkste eiwitbron voor een natuurlijker dieet voor uw hond, die immers van nature een vleeseter is. Hierdoor kan hij sterke, soepele spieren opbouwen en staat hij steeds klaar voor nieuwe avonturen met u. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich fantastisch voelt, en dat hij er tegelijk goed uitziet; daarom bevat dit rasspecifieke hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Volwassen hondenvoer voor teckels bevat 3D DentaDefense-technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Een extra mineraal in deze formule reinigt het gebit en zorgt voor nog meer reductie van tandsteen en tandplaque dan EUKANUBA Volwassen voer voor kleine honden. Deze rasspecifieke voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel op alle vlakken het beste uit zichzelf kan blijven geven. Vooral teckels, maar ook Welsh Corgi's, Petit Basset Griffon Vendéens en Dandie Dinmont terriërs zijn op hun best met EUKANUBA’s volwassen voer voor teckels dat speciaal op hun behoeften is toegespitst.

Specificaties

Productnr.: 7826
Diersoort: Hond
Aandoening/orgaan: Onderhoud
Levensfase Hond: Adult - 1 tot 7 jaar, Senior - ouder dan 7 jaar

Overtuigd van uw keuze?

Eukanuba Dog Teckel 7.5 kg

Eukanuba Dog Teckel 7.5 kg
Dit product is niet leverbaar.
  • 7826
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €49,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u